2777
2789
چرا؟😁

علاقه ندارم،چندشن بنظرم کشتی گیرا،و غیر منطقی،انگیزه علاقمندان رو نمیفهمم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا خیلی نگاه میکردم طرفدار جان سینا بودم جدیدا زیاد خوشم نمیاد. انگار مسخره شده مثل قبل جذاب نیست

سلام عشقم ❤️ کجایی توووووو 😐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ با حرکت کشتی کج بزنمت آخه کم میای 😂❤️ 

من رومن رینز قبلاً ولی الآن نیا جکس رو دوست دارم 

اخی اون گندهه بهش میگفتن غول هندی چقد بدبخت بود

با اینکه گنده بود اما خیلی مظلوم بود 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
علاقه ندارم،چندشن بنظرم کشتی گیرا،و غیر منطقی،انگیزه علاقمندان رو نمیفهمم

ببین کشتی کج بیشترش نمایشیه ،برای همین جذابیتش از کشتی بیشتره ،اما خود کشتی هم خیلی دوست دارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
سلام عشقم ❤️ کجایی توووووو 😐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ با حرکت کشتی کج بزنمت آخه کم میای 😂❤️ من رومن رینز ...

سلام عسلم خوبی 😍😍چه خبر گلم 

یهو اسمت رو دیدم شوک شدم که جواب لیلای خودم رو دادم 

به اسم استارتر دقت نکرده بودم 🤣🤣

بیل بزن من گردنم از مو باریکتر 😅😅سانیار تازه خوابید اومدم سایت 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عسلم خوبی 😍😍چه خبر گلم یهو اسمت رو دیدم شوک شدم که جواب لیلای خودم رو دادم به اسم استارتر دقت ...

سلام عزیزم 😍 

معلومه خیلی‌ به کشتی کج علاقه داری که به اسم هم دقت نکردی 😂 

اومدم حرکت اندرتیکر رو میزنم 😂

سلام عزیزم 😍 معلومه خیلی‌ به کشتی کج علاقه داری که به اسم هم دقت نکردی 😂 اومدم حرکت اندرتیکر رو می ...

قبلا علاقه داشتم الان نه دیگه 

زیاد نمی‌بینم 

این گزارشگر جدیده هم خوشم نمیاد 

فینیشر جان سینا رو آماده کنم پس 🤣🤣🤣

قبلا علاقه داشتم الان نه دیگه زیاد نمی‌بینم این گزارشگر جدیده هم خوشم نمیاد فینیشر جان سینا رو آماده ...

قبلاً یکی بود رابرت هایبرت اسم این مدلی داشت عالی بود این جدیدا اصلا خوب نیست من از یوتیوب دنبال میکنم 

منم حرکت اخر نیا جکس رو 😂 

عمرا دیده داشتی حرکت اخر نیا جکس رو وحشت می‌کنی کلیپ رو ببینی اما حرکات کشتیش رو دوست دارم 

چه خبر کم میای سایت ؟ مانا رو خبر نداری ازش

قبلاً یکی بود رابرت هایبرت اسم این مدلی داشت عالی بود این جدیدا اصلا خوب نیست من از یوتیوب دنبال میک ...

آره همون هاتبرد بود رابرت بود به قول تو اون خیلی عالی بود 

این جدیده فحش خیلی می‌ده خوشم نمیاد 

مهدیار هم دوست داره میگم فقط بی صدا میتونی ببینی به خاطر این بیشعور 😅😅

نه ندیدم 

مانا پیدا نیست جدیدا خیلی وقته نیومده با شایدم اومده من ندیدم ☹️☹️☹️

گروه شیلد تنها اونجا جذاب بود برام که با اندرتیکر و کین روبرو شدن

ولی رومن بعد گروه شیلد قدرتمند تر شد تا اونحا که یادمه

آره همون هاتبرد بود رابرت بود به قول تو اون خیلی عالی بود این جدیده فحش خیلی می‌ده خوشم نمیاد مهدیار ...

صداش هم روی مخه صحنه هیجان نداره ولی داد میزنه 😂

کار خوبی می‌کنی بدون صدا بهتر 

چند روزه اصلأ هیچ نیستش تقریبا یک هفته