2777
2789
عنوان

دوستم امشب اومده خونمون نمیدونم به شوهرم چجوری بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به دوستت داره! گیریم لینکم اون فرستاده باشه شما اگه متاهل و متعهدی باید خودت حواست به کارات باشه،در تعجبم شوهرت چجوری با این قضیه کنار اومده!!!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

به همسرت راستشو بگو

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

اصلا چیز بخصوصی نبود تو چتخودشم بسیار اشتباه داشته تو زندگی که من هزار بار گذشت کردم

مثل منو شوهرم منتهی دوستم رفته به مامانم گفته که دخترت هر..زه اس و فلان خرابه مامانمم قیدمو زده درصورتی که شوهرم فهمید من مقصر هیچی نبودم بخشید ولی خانوادم قیدمو زدن فقط روز تولدم به شوهرم گفته بود  تولدش مبارک نباشه 💔 

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

هیچوقت دیگ اشتباهتو تکرار نکن

ز

اعتماد شوهرتو بدست بیار

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n