2777
2789
که اعتماد به نفس نداشته باشهکه خودتحقیری داشته باشه

متاسفانه این دو رو خیلی تو دخترای امروزی میبینم،و دقیقا به همین خاطره که پسرا وقیح شدن و راحت با خودشونو احساساتشون بازی میکنن و سرآخر ولشون میکنن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی شما دیگه سراغ داروهات نرفتی؟ اخه گفتی داروهامو نمی‌خورم دیگه حال و احوالت چجوریه؟ آزمایش ...

سلام عزیز دلم خوبی ممنونم 

من داروهامو یهو قطع کردم اوایل حالم خیلی بد بود الان چون باشگاه میرم بهترم اما چون سوگ عاطفی میکشم حالات افسردگی دارم متاسفانه آزمایشم دادم تیروئیدم اوکی هست 

شما چه میکنی حالت بهتره؟

سلام عزیز دلم خوبی ممنونم من داروهامو یهو قطع کردم اوایل حالم خیلی بد بود الان چون باشگاه میرم بهترم ...

ممنون عزیزم منم یهو داروهامو قطع کردم اما پرانول رو میخورم  چون تپش قلب اذیتم میکنه  متاسفانه نه شب نه روز خواب ندارم  من صبح ها به شدت حالم بده. از جام بلند میشم تمام لامپ های خونه رو روشن میکنم یه آب‌جوش و یه تیکه نون میخورم به زور چون تهوع دارم. کم کم تا ظهر بهتر میشم . اما فکرای منفی همچنان بامن هست  مخصوصا فکر مرگ و مردن 🤕

خوبه باشگاه میری  من بچه دارم وکسی نیس نگهشون داره وگرنه سر خودمو گرم میکردم   چون همش حسِ.  وقتی دورم شلوغه  و یا دارم کاری انجام میدم بهترم و امیدوار تر 

یه شب خواب دیدم دارم بادام میخورم اونم چه بادام های بزرگی  تعبییرش رو دیدم نوشته بود عمر طولانی  چقدر حالم خوب شد  امیدوار شدم   از بس به مردن فکر کردم خسته شدم 

ممنون عزیزم منم یهو داروهامو قطع کردم اما پرانول رو میخورم چون تپش قلب اذیتم میکنه متاسفانه نه شب ...

البته منم فکرای مردن و مرگ همراهمه درکت میکنم عزیزم شرایط سختیه 💔