من قبلا باهات درد و دل کردم.مشکل مشترک داریم.یه زندگی و مرد همه چی تمام که یه شبه خیانتش مثل پتک خورده تو سرمون و یه شوهری رو دستمون مونده که ازش دلچرکینیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتارا که تغییر کنن یعنی آدمم تغییر کرده آدم همیشه نبود و خیلی زود ثابت شد
من هیچوقت پشیمون نشدم حتی وقتی که دوباره اومد هم جوابشو ندادم می دونی اینکار یه نوع احترام به خودم و غرورم و دردی که کشیده بودم بود چرا پشیمون بشم وقتی خودمو نجات دادم
یه قسمت داره که باید اونجا دوره ها ببینی و یاد بگیری که چه جوری با برنامه ش کار کنی و چه جوری جواب م ...
آره اونا رو کامل کردم. اما ویدیوهای آموزشیش کلا برام باز نمیشه که همشو کامل کنم! پشتیبان گفت کامل مطالعه کن. آزمون میزاریم. الان هم کلا هر چی سوال میپرسم جواب نمیدن. یا جواب میدن من نمیبینم. چون قبلا همون لحظه جواب میدادن . بعد به روز رسانیشون این جور شد
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را