2777
2789

دل موندن ندارم چون بدترین کارو در حقم کرد پای رفتن ندارم چون بچه دارم نای  ادامه دادن ندارم چون نابود شدم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلت چی بود؟ پشیمون نشدی؟

رفتارا که تغییر کنن یعنی آدمم تغییر کرده آدم همیشه نبود و خیلی زود ثابت شد

من هیچوقت پشیمون نشدم حتی وقتی که دوباره اومد هم جوابشو ندادم می دونی اینکار یه نوع احترام به خودم و غرورم و دردی که کشیده بودم بود چرا پشیمون بشم وقتی خودمو نجات دادم 

قاتل روانی دوقطبی
رفتارا که تغییر کنن یعنی آدمم تغییر کرده آدم همیشه نبود و خیلی زود ثابت شدمن هیچوقت پشیمون نشدم حتی ...

حکایت من حکایت یه زخم قدیمیه که هربار سرباز میکنه با اینکه ازش گذشته با اینکه چیزی ازش ندیدم ولی فراموشم نمیشه

سلام خوبی. من کانکت یار ثبت نام کردم. دو ماه میشه. هیچ خبری نشد. هی پیام میدم به پشتیبانی. هیچی به ...

یه قسمت داره که باید اونجا دوره ها ببینی و یاد بگیری که چه جوری با برنامه ش کار کنی و چه جوری جواب مشتری ت بدی ، تا اینا کامل نکنی ثبت‌نام ت نمیکنه 

یه قسمت داره که باید اونجا دوره ها ببینی و یاد بگیری که چه جوری با برنامه ش کار کنی و چه جوری جواب م ...

آره اونا رو کامل کردم. اما ویدیوهای آموزشیش کلا برام باز نمیشه که همشو کامل کنم! پشتیبان گفت کامل مطالعه کن. آزمون میزاریم. الان هم کلا هر چی سوال میپرسم جواب نمیدن. یا جواب میدن من نمیبینم. چون قبلا همون لحظه جواب میدادن . بعد به روز رسانیشون این جور شد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را