تیچرانگلیسییی مدیر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 عنوان برنامه جدید پولی اومده | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 48 پست میشه لطفا هر کی داریک نداره کدمو بزنه تروخدا؟ثبت نام کنید۵۰تومن میدهدعوت کنی۱۰۰ 908549 کد دعوتم دیروز | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1889 طلایین اخرین بار کی یکیو دعوت کردی؟ طلاین بخون شرط گذاشته دعوت کنی خرید بزنه هردو هدیه میگیرید هدیه هم ۱۰ سوت هستش
تیچرانگلیسییی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 طلاین بخون شرط گذاشته دعوت کنی خرید بزنه هردو هدیه میگیرید هدیه هم ۱۰ سوت هستش خرید چقد مثلا
thegirl عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 1889 میده چطور نمیده همه کسایی ک اول نصب کردن بعد کد دعوت زدن میدن بهشونبعدم میرن فرم پر میکنن مال همیارا ... ب منم اینجور گفتن ب من ۵ سوت نداد همیاران ثبتنام کردم بهم هدیه دعوت هارو داد اما اونا ک با کدمن رفتن بهشون گفتم حتما همیاران اول بنویسید همشون بلافاصله ۵ سوت گرفتن
تیچرانگلیسییی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 ب منم اینجور گفتن ب من ۵ سوت نداد همیاران ثبتنام کردم بهم هدیه دعوت هارو داد اما اونا ک با کدمن رفت ... نمیدونممن اول گفتم داریک بعد همیارات بهشون دادامتحان میکنم چیزی ک گفتی رو
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8371 ب منم اینجور گفتن ب من ۵ سوت نداد همیاران ثبتنام کردم بهم هدیه دعوت هارو داد اما اونا ک با کدمن رفت ... هدیه هر دعوت چنده؟ ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8371 اسی منم زدم برات ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
تیچرانگلیسییی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 هدیه هر دعوت چنده؟ ۱۰۰اول همیاران فرمشو پر کن
تیچرانگلیسییی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 اسی کدتو زدم ولی داراییم صفرع که عزیزم کامل ثبت نام کردین شما؟اسمتون توی لیست نیومد
arameshhhhh عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 4853 عزیزم کامل ثبت نام کردین شما؟اسمتون توی لیست نیومد آرع اول همیارانبعد داریکثبت شد همه چی مدرس زبان انگلیسی:)🪐
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8371 آرع اول همیارانبعد داریکثبت شد همه چی کد ملیتم زدی؟ ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
تیچرانگلیسییی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 372 آرع اول همیارانبعد داریکثبت شد همه چی کد دعوتمو زدیناسمتون چی زدین تو برنامه اولش آ هست؟