2777
2789

به همه گف هیچکی براش زنگ نمی‌زد تقریبا ۲۱,۲۰داشت اولش که به منم گف گفتم نمیتونم ولی خیلی مظلوم بود دلم سوخت براش آخر سر دیدم کسی براش نمیزنه زدم براش به تموم مغازه ها مامور همه گف 

بعدم که زدم گف تماس هدایت شد و ....

بنظرتون چرا نمیزدن

فکرم درگیر شده⁉️

بعد که اومدم بابام گفت چرا زدی اگر گوشیتو میدوزدید چی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید کدی چیزی رو گوشی میزنن که بعدا بتونن با واسطه اون کد گوشیرو هک کنن.احتمالش هست ولی راستینش من خودم بارها گیر کردم از ملت محترم گوشی خواستم خیلی وقت ها کمکم کردن دستشون درد نکنه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ما هم یوقتایی به داداشم زنگ میزنیم میگه تماس هدایت شد.چرا؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شاید خلاف کار باشه ... ب ی خلاف کار دیگه بخواد بزرگه نخواد شمارش بیوفته و شماره شما میوفته...

کلا دردسره 

دیگ نکن

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....