2777
2789

سلام عزیزم متاسفم از اینکه این اتفاق برات افتاده 

همسر سابق منم اینجوری بود ترسیدم از آبروم و باهاش رفتم زیر یه سقف متاسفانه خیلی اذیت شدم آخرش هم بعد ۱۵ سال طلاق گرفتیم یعنی اون رفت درخواست طلاق داد  و الان از دخترم جدا زندگی میکنم اگر میتونی جدا شو که زندگی کردن سخته با اینجور آدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت خواب بد دیدید سعی کنید سریع صدقه بدید، قربونی کنید بدید فقرا، تاجاییکه میتونید دعا کنید خدا رفع بلا و گرفتاری ازتون بکنه، شده توی قنوت نماز دعا کنید خدایا خوابمو به خیر تعبیر کن ، یا برید حرمی امام زاده ای جایی، نذر کنید ،قسم‌بدید خوابتون تعبیر بد نداشته باشه...

گاهی اوقات این خوابا زنگ خطر هستن، تا شما یکاری بکنید و پیشگیری بشه

و منی که بعده ۱۲ سال زندگی زیره یه سقف واقعا د. مورد آینده ام هیچ اطمینانی ندارم،

گاهی میگم شاید  آخرش ما از هم جدا میشیم

خیلی سخته که به زندگیت اعتماد نداشته باشی

💔

سلام عزیزم متاسفم از اینکه این اتفاق برات افتاده همسر سابق منم اینجوری بود ترسیدم از آبروم و باهاش ر ...

وااای چقدر سخت بگردم الهیییی مگه تو نامزدی چیکار کرده بود؟؟؟

هروقت خواب بد دیدید سعی کنید سریع صدقه بدید، قربونی کنید بدید فقرا، تاجاییکه میتونید دعا کنید خدا رف ...

یعنی اون خوب میخواسته بهم هشدار بده ک با این ادم ازدواج نکنم؟؟

چی

من یه شب خواب دیدم که توی ماشینیم و داره انقدر تند میره که الان تصادف میکنیم.

میدیدم شبه،ماشین داره توی تاریکی با سرعت رانندگی میکنه منم داخل ماشینم ولی کاری از دستم نمیاد !!وفقط از شیشه ی جلوی ماشین به رو ب رو نگاه میکردم از ترس تصادف

یهو توی خواب تصادف کردیم من از ترس پریدم

تا من بیدار شدم از بیرون صدای ترمز ماشین اومد ومحکم کوبیده شده به میدون (سره کوچمون)

خیلی عجیب بود شاید ربطی بهم نداشتم ولی واسه من عجیب بود

حس میکردم روحم اون لحظه توی اون ماشین بوده

♥️🌱

بابابزرگم سرطان خون داشت و تو بیمارستان بستری بودن،همه فامیل میرفتن که روزای اخر سر بزنن بهش و ببیننش برای بارهای اخر،من با یکی از عموهام رفته بودیم،بابابزرگم دست منو گرفت میفشرد و گریه میکرد چون میدونس اخراشه دیگه💔خلاصه منم کلی گریه کرده بودم،شبش عووم خواب دیده بود مامانبزرگم که زودتر فوت شدن تو خواب تو فضای همون بیمارستان بوده گریه میکرده و به عموم میگفته نوه ام ناراحته و کلی غصه خورده...مردگان از حال ما کاملا اگاهن و با خوشحالی و ناراحتی ما ابراز احساس دارن

یه خواب رو ۱۱ سال پیش دیدمو دقیقا دقیقاااااااااا صددرصد تعبیر شد مو به مو

چجوری میشه تعریف کنی 

طی این یازده سال فکرت مشغول اون خواب میسد که در ذهنت سوال باشه که اتفاق می افته یانه فرامشت شده بود؟