2777
2789
عنوان

آدم سرطان بگیرع ولی

95 بازدید | 12 پست

ولی افسردگی نگیره 

اینو فقط کسایی که افسردع شدن میفهمن

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو نگو نگو.

سرطان نگرفتی و نمیدونی چه دردیه

خدا نیاره هیچوقت برات ان شالله 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نگووووووتاحالا سرطانی ازنزدیک دیدی؟

بابا بلاخره تموم میشه فوقش میمیری میدونی که میمیری 

و منتظر مرگ نیستی زندگی با افسردگی خیلی بده هر جا بری هر کار کنی حال دلت خوب نمیشه میخای همه چی تموم شه فقط به زور ادامه دادن خیلی سخته 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

خدانکنه ادم سرطان بگیره 

وقتی پدرم با سرطان فوت کرد من افسردگی گرفتم هردو بیماری بشدت ازار دهنده هست ولی بیماری سرطان مثل خوره عزیزتو میخوره و تو هیچ کاری ازدستت برنمیاد حتی باپول 😢

هیچ وقت این آرزو رو نکن گلم 

ول یافسرده بشی حداقلش با دارو و چیزای دیگه خوب میشی و اینکه کمک بخودت 

ان شالله خوب بشی 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

نگو من بدترین افسردگی داشتم

از خوابگاه نمیزدم بیرون حال نداشتم تو اتاق شادی میکردن اهنگ میزاشتن من میخواستم دیوونه بشم پنیک میشدم شوک عصبی خیلی بد بود ولی نه به اندازه سرطان خداروشکر امسال خوب شدم میمونم خوابگاه حالم گرفته میشه باید هر روز برم ی حال و هوا عوض کنم

بابا بلاخره تموم میشه فوقش میمیری میدونی که میمیری و منتظر مرگ نیستی زندگی با افسردگی خیلی بده هر جا ...

خیلیییی سخته خودم تجربه کردم ولی یسری مریضیای جسمی بدترن فکر نکن  سرطان بهتر از افسردگیه😂😂