2777
2789
عنوان

دیپلم فیک

51 بازدید | 7 پست

سلام من ۵ سال پیش موقع امتحانای سال اخرم مامانم فوت کرد ونتونستم امتحانامو پاس کنم فقط یه درس مونده ولی خب نرفنم سه پیش رفتم یه شرکت خصوصی سرکار ولی گفتم دیپلم دارم و یه دونه با فتوشاپ دادم درست کنن و کپی برابر اصل کردم حالا امسال بازرس دارم و نوشته یا باید استعلام از سایت باشه اصل دیپلم من ۱۰ملیون دادم به نفر برام دیپلم درست کرد ولی عکس روش عکس چاپ شده است رو دیپلمای دیگ دیدم عکس ۴*۳ منگنه کردن خیلی استرس گرفتم ببرم و لو برم 😭😭😭

ده میلیون چه خبره دادی صد میلیونم میدادی هیچکی نمیتونه دیپلم اصل بهت بده

میرفتی استعلام شده رو فتوشاپ میکردی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمبدونم استعلام شده چجوریه 🤦🏻‍♀️

تاییدیه تحصیلی دیپلم هست نمونه اش سرچ کن تو گوگل شاید باشه اگر نه که به یکی تو خونه تون که دیپلم داره میگفتی تایید تحصیلی دیپلمش رو بگیره ببینی و بری فتوشاپ کنی

حالا که پول دادی درست کردی 

تاییدیه تحصیلی دیپلم هست نمونه اش سرچ کن تو گوگل شاید باشه اگر نه که به یکی تو خونه تون که دیپلم دار ...

امتحان کردم فقط به شرکت ها میدن یعنی به من نمیدن شناسه ملی شرکت‌ میخواد

امتحان کردم فقط به شرکت ها میدن یعنی به من نمیدن شناسه ملی شرکت‌ میخواد

دیپلم رو نمیدونم من واسعه فوق دیپلم و لیسانسمو خودم گرفتم

دیگه ان شاالله که نمیفهمن نذر و نیاز کن