2777
2789
گوه خوریش ب تو نیومده تاییدشو میتونه از شوهرش بگره ن مردای خیابان توام دوس داری مثل خودت بار بیان تو ...

گمشو بابا چیه شوهر داری یا بی خواستگار موندی؟من میرینم واسه مردا اگه گشنه مرد بودم طلاق نمیگرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار اینطور شدم 

با دوستم بیرون بودم دو تا پسر پشت سرمون راه افتادن . من فکر کردم یکیشون دنباله منه . نگو هردو دنبال دوستم بودن . آخرشم هر دوتاشون با هم ب دوستم شماره دادن 😂😂😂😂

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

واقعا نمیفهمید چی میگه یا اداردرمیارید.؟ باورم نمیشه

توروخداول کن منم بیجا کردم

اینجا تایپک زدم

فرهنگی نمونده برامون 

باورم نمیشه اینا هم جنسمن ولی درک نمیکنن!!

یاخدا چمون شده؟؟؟کی انقد عصبی و یه طرفه به قاضی. رفتنوخوب یاد گرفتیم؟دارم میگم حس میکنم براشوهرمم زی ...

عزیزم چیز خاصی نگفتم شما بد برداشت میکنی

چند سالتونه؟ چرا فکر میکنی برای همسرت جذاب نیستی؟

همینکه همیشه تمیز و مرتب باشی به نظر کفایت میکنه

زندگی رو راحت بگیر و اعتماد به نفس داشته باش 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
منم ی بار اینطور شدم با دوستم بیرون بودم دو تا پسر پشت سرمون راه افتادن . من فکر کردم یکیشون دنباله ...

دوست عزیز بحث شماره نیس من متعهدم

ولی حس میکنم برای شوهرمم همونم

جذابیت قبلو ندارم

شاید برا همینه کم توجه شده بهم 

ارع دیگه

خب ربطی نداره شما حلقه دستته خب میتونه به تویه متاهل درخواست بده؟

خب فهمیده خواهرت مجرده به اون درخواست داده دیگه

تو هر چقدرم خوشگل باشی ماله کسه دیگه ای

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

عزیزم چیز خاصی نگفتم شما بد برداشت میکنیچند سالتونه؟ چرا فکر میکنی برای همسرت جذاب نیستی؟همینکه همیش ...

چون مثل قبلنا نمیگه زیبای منی 

از رنگ موهام ایراد میگیره میگه پیرزنونه س رنگ موهات

قبلنا خیلی بهم توجه میکرد 

تازه ۲۷سالمو تموم کردم

آخه قبلش یه جور دیگ حرف زدی خب

خب ربطی نداره شما حلقه دستته خب میتونه به تویه متاهل درخواست بده؟خب فهمیده خواهرت مجرده به اون درخوا ...

عزیزمن 

دوتامون متاهلیم و حلقع به دست

منظورم به کل اینه حس میکنم 

جذاب نموندم حتی واسه شوهرمم همینم 

تو که سهمتو گرفتی سیر نشدی دنبال چی هستی تازه ناراحتم شدی

تومیفهمی چی میگی؟

اصلا خوندی چی نوشتم؟؟؟!!!

میگم دوتامون متاهلیم

وقتی به اون گفتن من حس کردم 

جذابیت سابقو حتی برای شوهرمم ندارم 

از قضاوت بترس

توروخداول کن منم بیجا کردماینجا تایپک زدمفرهنگی نمونده برامون باورم نمیشه اینا هم جنسمن ولی درک نمیک ...

چی باعث شده فکر کنی زیبایی سابق رو نداری ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم