2777
2789
بچه که بودیم اره درگیری داشتیم مامانم همیشه طرف خواهرم بود.بزرگ شدیم ازدواج کردیم الان کنایه هاش بما ...

دقیقا کار اشتباه مامان ها همینه طرفداری می‌کنن ، فقط باید جدا کنن اون موقع خود دوتا خواهر باهم خوب میشن، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم 😍 اما بهت میاد اصلأ اونقدر حتی تو عصبانیت کسی رو دوست نداری بزنی درسته ؟

نه یه بارزدم صورت هم خوابگاهیمو اوردم پایین رضایت نداده بود باید دیه میدادم ازاون روز تصمیم گرفتم باذگفتگو همه چیو حل کنم

مشت زدی ؟ میشه تعریف کنی لطفاً دعوا سر چی بود ؟

نه توکتابخونه خوابگاه داشتم درس میخوندم خوابگاه دخترای دانشگاه ازاد ودولتیاها یکی بود بعد دوتا دوخترازادی داشتن درمورد دوس پسرشون پشست سالن مطالعه بحث میکردن درواقع دعوا میکردن ک متین جون برای کدومشونه  منم گفتم میشه اونرتر بحث کنین ماداریم درس میخونه گفت نه توبرو جای دیگه درس بخون ویکی اون بگو یکی من بعدگفت میام ج ر ت میدم چوب بردلشت منو بزنه چوب تی مانند تا اومد بزنه چوبو گرفتم تابوندمش زدم بخودش یه دونه هلشم دادم افتاد رو اون یکی صورتش غرق خون شد انگارسرچوب تیزبود پاره کرده بود صورتشو بعدشم به من فحش های رکیک داده بودن دیگه حراست اومد پادرمیونی ورضایت داد دختره هم دانشجوی حقوق بود 

نه توکتابخونه خوابگاه داشتم درس میخوندم خوابگاه دخترای دانشگاه ازاد ودولتیاها یکی بود بعد دوتا دوختر ...

ماشاالله زورت زیاده ، کلاس رزمی میری ❤️ 

خوبش کردی تا یاد نگیره جایی که برای مطالعه بلند حرف بزنه، 

انشالله که برات پیش نیاد ولی موقع دعوا هرچیزی دستته بنداز می‌دونم سخته ولی دستت رو ول کن و فقط بزن توی سینه و شکم که دیه دردسر نشه برات، من خودمم سه بار دعوا کردم خارج باشگاه ولی بجای مشت دستم رو تخت کردم حالت سیلی زدن ضربه زدم