2777
2789
😂من بزرگترم ولی مراعات میکنم اون زورمیگه اره واسش عادی بود،هرچی میشدفق نگامون‌میکرد،میگف من دخالت ن ...

😂😂😂😂 دقیقا کار مامانت درسته اگر طرف یکی از شما رو بگیره باعث کینه بینتون میشه 

خدا برای هم حفظتون کنه ❤️ 

معمولاً خواهر کوچکتر درشتر خواهر بزرگتر، خواهر من دوبرابر منه 😂

🤨 خدایا اصلأ بگو گفتی هم عصبی، حال بد دخترش مهم‌تر یا این کلمه 🧐 امیدوارم رابطتون خوب بشه دوباره

بابا دخترشو خودم بزرگ کردم خداشاهده جواب دستمزدم بود دوسال قهربودیم بعدش اومد اشتی البته جالب اینجاست توقهردخترشو میفرستاد خونه من نگهش دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بچه تر از منه و هیکلش گنده تر ولی تو دعوا زور من بیشتره 😆

😂😂😂😂 پس خواهر کوچکتر 😂 

نمی‌دونم چرا خواهر کوچکتر جثه درشتری داره 😂 

مراعات می‌کنه یا واقعا زورت بیشتر 😜

😂😂😂😂 دقیقا کار مامانت درسته اگر طرف یکی از شما رو بگیره باعث کینه بینتون میشه خدا برای هم حفظتون ...

مرسی عزیزم اره بی طرف بود،ولی خواهرم ریزتره ازمن هم قدی هم لاغرتره امازبونش اووووف😂😂

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بابا دخترشو خودم بزرگ کردم خداشاهده جواب دستمزدم بود دوسال قهربودیم بعدش اومد اشتی البته جالب اینجاس ...

معلومه دخترش دلش تنگ شده برات 😍 

هرچند خواهرت هم متوجه اشتباهش شده معلومه 

خواهر کوچکتری 😂؟ آخه خواهر کوچکتر همیشه درشتره 😂

نه من 7سال بزرگترم ولی تپلم‌وقدم بلندترکمی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یاخدااا کتک کاری کردین؟اینجوری باید بری دفاع شخصی،😀

ووشو کارم، ولی خیر سرم اومدم رعایت کنم از فنونم استفاده نکنم ولی خوب جوری زدم تا شب دلم درد میکرد نفسم بالا نمیومد 😂 البته مال دوران مجردی الآن خوبیم 

ولی مهربونی 😍

😂خیلی واقعا

بچه که بودیم اره درگیری داشتیم مامانم همیشه طرف خواهرم بود.بزرگ شدیم ازدواج کردیم الان کنایه هاش بماند هزار بار جلوی شوهرم منو شسته پهن کرده رو رخت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹