2777
2789
عنوان

با یه پسر خیلی خوب رفتم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 19 پست
خب۳ بار دیده بودمشدیگ یه دست بودحالا اینو ولشاین ک من و از قبل دیده بود ظاهرمو اونروز از همیشه بهتر ...

یا کلا کشیده کنار و ازت خوشش نیومده ، یا عقب کشیده ک تو تشنه تر بشی و شروع کنی ب تعقیبش و کمکم خواسته هاشو برات مطرح کنه و سرط و شروط بذاره !!!! 

در هر دو حالت ، بهترین استراتژی عقب نشینی کامل تو و سکوت کردنه!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا کلا کشیده کنار و ازت خوشش نیومده ، یا عقب کشیده ک تو تشنه تر بشی و شروع کنی ب تعقیبش و کمکم خواست ...

اره من حوصله ندارم منت کسیو بکشم

اما خب این که من از اول میشناخت منو دیده چند بار خب اگ خوشش نیومد چرا دوباره اصرار داشت منو ببینه 

حس میکنم باید همون شب پیامی چیزی میداددرست میگم بچه ها؟

اره معمولا ادما وقتی از دیت یا حتی قرار دوستانه میان شب یه تکست میدن حالا یا برا تشکر یا اینکه بگی مثلا چقد خوش‌گذشت و از شبشون بگن کلا 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اره من حوصله ندارم منت کسیو بکشماما خب این که من از اول میشناخت منو دیده چند بار خب اگ خوشش نیومد چر ...

پسرا کرم درون زیاد دارن ! تو فقط مراقب خودت باش همین! و از حد و مرزت کوتاه نیا ب هیییییچ عنوان

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊