2777
2789
عنوان

میشه یه سوره بگین یا دعا برا رفع کدورت بین زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
ان شاءالله که درست میشه عزیزم خودتو ناراحت نکن.برای همه پیش میاد

ممنون ان شاءالله 

بابام از دیروز ظهر عصبانیتش نخوابیده، منم میترسم بگم بابا ببخشیدش با منم قهر کنه یا دعوا اوج بگیره😭😭

اصلا سر هیچی دعوا شروع شد 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

ممنون ان شاءالله بابام از دیروز ظهر عصبانیتش نخوابیده، منم میترسم بگم بابا ببخشیدش با منم قهر کنه یا ...

مردا رو باید بزاری خودشون آروم میشن 

صلوات بفرست دلت آروم شه عزیزم

خیلی وقتا دعوا سر لجبازی و هیچ و پوچ پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بخونم بدتر نشهاز اسمش میترسم🥲

نه برعکس سوره طلاق جلب محبت میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مردا رو باید بزاری خودشون آروم میشن صلوات بفرست دلت آروم شه عزیزمخیلی وقتا دعوا سر لجبازی و هیچ و پو ...

اره مخصوصا بابای من 😭

دارم قران میخونم ذکر میکم بلکه صبح مامانم سلام صبح بخیر گف جواب بده

ذکر یا ودود 

ان‌شاءالله حاجاتتون برآورده به‌خیر بشن و در آرامش باشید

به نیت آرامش و خوشبختی همه‌ی عزیزان و موجودات لایق

الهم صل علی محمدٍ و آل محمد و عجل فرجهم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ذکر یا ودود ان‌شاءالله حاجاتتون برآورده به‌خیر بشن و در آرامش باشید به نیت آرامش و خوشبختی همه‌ی عزی ...

ممنون عزیزم براتون ارزوی سلامتی و عاقبت بخیری  دارم 

چیزی که بادرایت وازخودگذشتگیه دوطرف حل میشه صدسال هم قرآن بخونی فوت کنی اتفاقی نمیفته فقط یکم آرامش خودت میگیری مابخصوص شیعیان تعریفمون خواسته هامون ازقران اشتباهه چندروزپیش خانمی تاپیک زده بودبرای روده تحریک پذیرقرآن ونمازبخونم درمان میشه شماببین چقدشان قرآنوآورده پایین قرآن چراغ هدایته وآرامشبخش دلهاونمازیک وظیفه واستارترهزاران معذرت که اینجوری گفتم وقرآنومیتونی بخونی که آرامش بگیری بازم معذرت

خودتو ناراحت نکن عزیزم آشتی میکنن :)

ان شاءالله 

ممنون باهاتون حرف زدم یکم دلم باز شد 

یدونه بچه هم هستم کسی نیست باهاش حرف بزنم همه استرس خونه انگار رو دوش من میشه اینجور موقع ها

چیزی که بادرایت وازخودگذشتگیه دوطرف حل میشه صدسال هم قرآن بخونی فوت کنی اتفاقی نمیفته فقط یکم آرامش ...

اون که صددرصد 

ولی خب توسل به قران و نایب قرار دادن ائمه 

و گفتن ذکر و التماس از خدا ممکنه مشکل رو تا حدی زودتر حل کنه

این همیشه از قدیم هم بوده بین پیامبر و ائمه هم همیشه افرادی واسه حل مشکل هاشون به اونا مراجعه میکردن و اونا ایات یا ذکر هایی رو پیشنهاد میدادن

ان شاءالله ممنون باهاتون حرف زدم یکم دلم باز شد یدونه بچه هم هستم کسی نیست باهاش حرف بزنم همه استرس ...

فداتشم به خودت استرس نده بین زن و شوهر این چیزا طبیعیه خودشون آشتی میکنن

خودتو سرگرم کن وقتایی خونه ای