2777
2789
عنوان

دلم میخواد با یه کردی ازدواج کنم 🥰🤩😍

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همون تضاد فرهنگ ها.هر کی با قوم خودش بهتره ازدواج کنه.

اصلا هم همچین چیزی نیست به نظرم 

من خودم کوردم 

تو فامیل مون چند تا فارس یا ترک عروس مون شدن 

خواهر دوستم ترکه با کرد ازدواج کرده 

زن داداش زن داییم هم ترکه

اصلا هم همچین چیزی نیست به نظرم من خودم کوردم تو فامیل مون چند تا فارس یا ترک عروس مون شدن خواهر دوس ...

من خودمم کوردم ایشون درست میگه

ادم با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه راحت تره

مثلا ماها رسم یلدایی و عیدی و ...اینجور چیزا نداریم

این فقط یه نمونشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من چهارساله با یه پسر کرد دوستم البته من جنوبم خیلی از هم دوریم،وااااقعاااااا بهتررررییینهههه 🥲بهتر ...

همه جا حامی ان عزیزم 

من خودم کوردم و به کرد بودنم هم افتخار میکنم 

من خودمم کوردم ایشون درست میگهادم با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه راحت ترهمثلا ماها رسم یلدایی و عیدی و ...

خب این مربوط به سلیقه هر کسی بستگی داره 

بعضی ها دوست دارن و بعضی ها نه

بالاخره هر کس یه جور 

اصلا هم همچین چیزی نیست به نظرم من خودم کوردم تو فامیل مون چند تا فارس یا ترک عروس مون شدن خواهر دوس ...

چون دیدم میگم.ما لکیم.عروس شمالی.جاهایی لکی می‌شنوه سو تفاهم براش پیش میاد. خوبی هایی هم داشته البته.

خب این مربوط به سلیقه هر کسی بستگی داره بعضی ها دوست دارن و بعضی ها نهبالاخره هر کس یه جور

من خودمونم عروس ترک داریم عروس لر داریم.اصلا اختلافی باهم نداریم و خیلی دوسشون هم داریم ولی ممکنه بعضی از تفاوت فرهنگیا اذیت کنه بازم بستگی به روحیات ادم دارع

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من خودمونم عروس ترک داریم عروس لر داریم.اصلا اختلافی باهم نداریم و خیلی دوسشون هم داریم ولی ممکنه بع ...

بله بستگی به هرکسی داره که چه روحیاتی داشته باشه و خوشش بیاد