2777
2789
عنوان

ایرانی ها چی شد این همه سنگدل شدین 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدن تاپیک ترکوندن!!!!!!

چرا ،واقعا ؟

بچه ها ،ی صلوات میشه به ی میلیارد آدم هدیه کنید ،خدا به هر تک تک ی میلیارد آدم ی صلوات ههدیه میکنه .

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزم هموطن خودت و دعا کن آخه سودان ؟؟؟؟؟ اینجا هم افرادی هستند که مشکل دارن دعا جوری خوبه که اول ه ...

مثلا اگه هم برای خودمون دعا کنیم هم برای اونها جی میشه؟ کفگیرمون میخوره ته دیگ؟ 

🤣🤣🤣

خدایا با کیا شدیم 85 میلیون

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

عزیزم هموطن خودت و دعا کن آخه سودان ؟؟؟؟؟ اینجا هم افرادی هستند که مشکل دارن دعا جوری خوبه که اول ه ...

من تو محیط کار دیدم هم وطن ها چطور بودن...

المی میگن سیستم قطعه ...

من پرستار بودم به هر مریض کمک کردم...

بع هم وطن ظلم نکردم...دلم شکستن ولی تهمت نزدم.

الان ی صلوات بفرستید برا مردم خودمان و سودان

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مثلا اگه هم برای خودمون دعا کنیم هم برای اونها جی میشه؟ کفگیرمون میخوره ته دیگ؟ 🤣🤣🤣خدایا با کیا ش ...

ما خودمون دعامون مستجاب نمیشه خدا ما رو نمیبینه خب دعا کنیم ولی اگه بدونیم اجابت میشه هرچی دعا میکنیم بدتر میشه بیایم زندگی اون هارو هم بدتر کنیم ؟

حالا شما دعا کن ایشالا بگیرهاما بحث دعا نیست بحث خیلی چیزای دیگه هست

بعضیامون خوب بلدیم قیمه هارو بریزیم تو ماستا

اره گلم دعا میکنم

نه از نونم کم میشه به اونها زیادتر میرسه نه از ابم

ولی شاید فرجی بشه. ادم مظلوم هر کجای دنیا باشه مظلومه. قرار نیست حتما خانواده خودم باشه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من تو محیط کار دیدم هم وطن ها چطور بودن...المی میگن سیستم قطعه ...من پرستار بودم به هر مریض کمک کردم ...

ببین خدا صدامون رو میشنوه ؟ دعامون و اجابت میکنه ؟ باشه اگه صدامون شنیده میشه صلوات می‌فرستیم 

ما خودمون دعامون مستجاب نمیشه خدا ما رو نمیبینه خب دعا کنیم ولی اگه بدونیم اجابت میشه هرچی دعا میکنی ...

دیگه وقتی تصورتون از خدا اینه منه بنده ی خدا چجوری میتونم شمارو قانع کنم؟ 

وقتی شما به خدا بد گمانی خدا هم با همون ظن ‌شما با شما رفتار میکنه. دعا میکنی میگی خدا که براورده نمیکنه خب نمیکنه دیگه

ببین خدا صدامون رو میشنوه ؟ دعامون و اجابت میکنه ؟ باشه اگه صدامون شنیده میشه صلوات می‌فرستیم

عزیزم 

شما شاغل هستی؟

ما بهم رحم نمیکنیم ، زیرآب هم میزنیم...

حیف نمیشه هر چیزی رو اینجا گفت

دیگه وقتی تصورتون از خدا اینه منه بنده ی خدا چجوری میتونم شمارو قانع کنم؟ وقتی شما به خدا بد گمانی خ ...

میدونی چقدر دعا کردم نشد ؟؟؟؟؟ میدونی چقدر ضجه زدم نشد ؟؟؟؟؟؟؟ اگه واقعا دعا کنم اجابت بشه که حرفی ندارم