2777
2789
عنوان

میخام خونه قول نامه ای با کد رهگیری بخرم یه دختر تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 28 پست
به هولوگرام بنگاه ربطی نداره . تو جه تاریخی رفتید دفتر اسناد رسمی واسه وکالت تعویض پلاک ؟

اخه می گفتند اگه قولنامه هولوگرام داشت خود به خود ماشین از امواله مرده حذف میشد .مااین ماشین واز یه دلال بنگاه خریدیم اون تعویض پلاک نکرده بود به مدت دوماه که ماشین وفروخته بود به ما وبعد فروش ماشین به دلال چکه مرده برگشت خورده بود اونم فراری بود وکلی چکه برگشتی داشت هیچی به نامش نداشت به جز همین ماشین

ممنونمیترسم نکنه مادر ب دخترای دیگشم وکالت داده باشه مشکلی نیست؟

پس روزه ی شک دار نگیر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه می گفتند اگه قولنامه هولوگرام داشت خود به خود ماشین از امواله مرده حذف میشد .مااین ماشین واز یه ...

هیچ ربطی به بنگاه نداره . سهل انگاری خودتون بوده . نباید از واسطه میخریدید . اون دلال باید تو همون تاریخی که ماشین رو از طرف خریده وکالت تعویض پلاک رو میگرفت . بعد هم تفویض می‌کرد به شما . اون وکالت نامه نشون دهنده مالکیت شما بود نه قولنامه بنگاه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

هیچ ربطی به بنگاه نداره . سهل انگاری خودتون بوده . نباید از واسطه میخریدید . اون دلال باید تو همون ت ...

یکی از کاربرا اینو گفتن

باید سفته بگیرید و تو محضر اقرار نامه هم از پیرزنه بگیرید چون خونه وکالتی فقط تا زنده بودنی بنام شماست مگر اینکه اقرار نامه تنظیم بشه باز مشورت کنید

درسته؟؟

پیرزن ۸۰ سالشه

دخترش ۶۰ سالشه

یکی از کاربرا اینو گفتنباید سفته بگیرید و تو محضر اقرار نامه هم از پیرزنه بگیرید چون خونه وکالتی فقط ...

نیازی نیست. قرار نیست ک به شما وکالت بدن . به دخترش وکالت داده بزنه به اسم شما . گفتم ک خودش بیاد بهتره . قولنامه رسمی تنظیم کنید . ساز و کار مسکن ملی متفاوت از خونه های دیگه های دیگه است . یه اجاره نامه عرصه تنظیم میکنید یه قطعی عیان می‌زنید به اسم خودتون . برید دفتر راهنماییتون کنن 

ممنون

دوستان سوال فرمودن 👇👇👇

وکالت فروش مسکن ملی ممنوعه ؟؟؟

بله ✅️دوستان هرنوع خرید و فروش و نقل و انتقال و وکالت فروش نسبت به امتیاز مسکن ملی ممنوع است🚫

مستند ماده 13 قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها