2777
2789

بازار

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چقدرررر گرووون🤐🫤🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش تیپی خرج داره خو

بازارم سر بزن کسی ک خوش سلیقه باشه میتونه هرجا ی استایل خوب جور کنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من اصلا نمیشناسم بازار رو متاسفانه

تاحالا نرفتی بازار خریدکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه همیشه محل خودمون خرید میکردم خیلی گرون شده الان ولی .اجاره هاشون رفته بالا گرون میدن ارزششو ندارن ...

از دوستی کسی بپرس راهنماییت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زنعموم برام شلوار دوخته ۲۵۰،مینی اسکارف،شومیزمم ۲۵۰تومن،ولی شلوارم‌ بخاطراینکه پارچه زیادبرده بود گرون گفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زنعموم برام شلوار دوخته ۲۵۰،مینی اسکارف،شومیزمم ۲۵۰تومن،ولی شلوارم‌ بخاطراینکه پارچه زیادبرده بود گر ...

اگه۵۰۰بگیره یه ست رو 

چون من اکثراً ست می‌پوشم

خیلی ارزون میوفته 

سه تومن هم نمیشه

اگه۵۰۰بگیره یه ست رو چون من اکثراً ست می‌پوشمخیلی ارزون میوفته سه تومن هم نمیشه

ست نیستن شومیزم و مینی اسکارفم ست هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40