2777
2789
عنوان

با دخالت خانواده شوهر چیکار کنیم

80 بازدید | 9 پست

قبلا سابقه دخالت داشتن توی دوران نامزدی مثل دخالت کردن توی ساعت خواب توی رفت امد خرید تنقلات دخالت توی بيرون رفتن توی لباس پوشیدن بزور مهمونی میبردن مارو

الان ک خونه خودمونیم بازم دخالت هست ولی کمتر

الان میگن بیاین توی حیاط خونه ما زندگی کنین:)

نمیخام دوسشون ندارم اون تایمی ک ازشون اسیب دیدم شبا کابوس میدیدم یادم نمیره

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
هیچی فقط اعصابمون رو خراب میکنن من یکی که ازشون نمیگذرم خداهم ازشون نگذره.

وای فقط حرفاشون ک ادعا دارن بهترینن ولی توی کوچیک ترین چیزا دخالت میکنن من امشب حالم بد شد هر موقع اومدن خونم حالمو خراب کردن

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همین بود خدا لعنتشون کنه تازه مادرشوهرم میگفت من ۶ ماه با شما زندگی میکنم بعد خونه مبگیرم بعد شوهرم کم کم گفت سه سال بعد گفت تا هروقت دلش بخواد تا آخر عمرش مبمونه منم انقدر نامزدیو کش دادم تا گورشو گم کرد زنیکه پدرسگ بیشرف

مال منم همین بود خدا لعنتشون کنه تازه مادرشوهرم میگفت من ۶ ماه با شما زندگی میکنم بعد خونه مبگیرم بع ...

وای چجوری تحملشون کنم 

وای فقط حرفاشون ک ادعا دارن بهترینن ولی توی کوچیک ترین چیزا دخالت میکنن من امشب حالم بد شد هر موقع ا ...

منم که هر روز میبینمشون که با دیدنشون چند روز حالم خراب میشه چکارکنم .خدالعنتشون کنه

فقط محل نزار یه گوش در یکی دروازه میدونم سخته ولی به خودت نگیر هرچی گفتن بگو باشه و کار خودتو کن وگر ...

به خدا قسم که منم از دست اینا کارم به روانپزشک کشیده .بازم میگم خدا لعنتشون کنه.کاش ازاول نزدیک اینا نمیومدم

به خدا قسم که منم از دست اینا کارم به روانپزشک کشیده .بازم میگم خدا لعنتشون کنه.کاش ازاول نزدیک اینا ...

خدالعنتشون کنه واقعا کار اشتباهیه تازه مادرشوهر من خودشو فرشته جا میزد نگو عزرائیل بود آشغال،اونم سر خیابونمونه سر زده میاد هی یه مدت خاله شوهرمم هشت و نه صبح دم در بود دختراش دخالت میکردن اصلا یه وضعی

خدالعنتشون کنه واقعا کار اشتباهیه تازه مادرشوهر من خودشو فرشته جا میزد نگو عزرائیل بود آشغال،اونم سر ...

اینا هرروز میان به یه بهانه ای وتیکه میپرونن یا ایراد میگیرن خدا بازم لعنتشون کنه