2777
2789

سلام خانما تروخدا راهنماییم کنید من ۲۴ سالم هست 

جدیدا عموی بابام شروع کرده خواستگار پیدا میکنه واسه م ،،اینطوری که میره به پسرای فامیل و غریبه من و معرفی میکنه میگه دختر دم بخت داریم بیاید خواستگاریش 🥲

من و به وضعی کشونده که دیگه الان جدیدا آخرین پسری که من و بهش معرفی کرده یکی از فامیل های دورمون هست ، مادرش زنگ زده به مادر من و کلی حرف زشت زده و گفته دختر ترشیده ت و نمیخواد به ما فرو کنی ، بره با هرکی تا حالا بوده و دیگه نبینم فلانی یعنی عموی بابام ، به  پسرم بگه بیاد خواستگاری دخترت و گفته انقدر 

دخترت ترشیده س و معلوم نیست چه عیبی داره که این 

فامیلتون راه افتاده دوره تو شهر دنبال شوهر واسه دخترت 

هر خواستگاری آورده،   اصلا مامانم نه گفته و تموم شده اما این آخری خیلی واسه م سخت تموم شده 

دوستان این عموی بابام یه شخصیتی که داره خیلی کنه و گیر هست اگه به یه چیزی پیله کنه تا انجامش نده ول نمیکنه ،حالا سرش تو ماتح،ت منه 😔 

اما یه چیزی که هست خود عموی بابام بهم میگه پدرت بیکار و آدم کلا درستی نیست زودتر شوهر کن تا نترشیدی

حالا شما بگید من تصمیم گرفتم فردا بهش زنگ بزنم حتی شده احترام بشکنم که بره پشت سرم بگه دخترشون بد دهن هست و بگم بهش سرتو از تو ک.نم دربیار کی گفته واسه من شوهر جور کنی

اما مادرم میگه اگه این و بگی هزار حرف دیگه میزاره روش میره به همه میگه دختره خراب و این حرفا

حالا شما نظرتون چیه ؟

چی بهش بگم که اینجوری هم حرف نزنم و هم بگم دست از سرم برداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دلم میخوادبدونم سرنوشت اون پسر ک انقدرمادرش بیشعور چی میشه؟ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

مامانت یا بابات با عموئه صحبت کنن. بگم. ممنون از. لطفتون اینطوری. بیشتر. داره ابروی. ما میره

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اما یه چیزی که هست خود عموی بابام بهم میگه پدرت بیکار و آدم کلا درستی نیست زودتر شوهر کن تا نترشیدیح ...

با فحش نه اما حتما زنگ بزن بگو زندگی خصوصی ما به خودمون ربط داره شما خودت خیلی هنر داری شلوارتو بکش بالا .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏