2777
2789
عنوان

وضعیت مالی تون چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکرخدا خوووب

درهرصورت الحمدلله

حالا که تا اینجا اومدی، لطفا یه صلوات واسه سلامتی امام زمان و حاجت‌رواییِ خودم و خودت بفرست.🙂 تا اطلاع ثانوی همه‌ی حق‌های دنیا با شماست، پس لطفا واسه‌ی بحث کردن ریپ نزن✋️

مثل همیشه کاملا متوسطم

ب عنوان ی دختر مجرد خورد و خوراکم تامینه ، ماهی ۳ تومن هم پول تو جیبی برای لباس و خرجای دیگه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

داغون طوری که کوچکترین چیزها واسم آرزو شده همش خرج خورد و خوراک میشه 

با اینکه هیچ وقت طعم رفاه را نچشیدم ولی بازم از رحمت خدا نا امید نیستم هنوزم امید دارم که یه روزی روزهای خوب منم از راه میرسه ...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

دیشب یه تاپیک زدم 

درمورد مهمون سر زدع و...

گفتم ما اگع مهمون سرد زده بیاد براشون کباب میکنیم و....

همه ریختن سرم که شما پولدارین وپز میدین😂😂

پس منم الان میگم پولداریم😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

ولی جدی متوسط وضعمون 

اما گرونی بیداد میکنه😔

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان بچه ها تاپیک زده بودن تعلیق سیاه شدی

کی تاپیک زده بود ک من ندیدم

نمیدونم شاید شدم و خودم خبرندارم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چایزنجبیلسوال پرسیده بود اوپرا پرپین و آش رشته تعلیق سیاه شدن؟ و مثل اینکه خودشون خواستن تعلیق بشن

نه 

اون کاربر مادرزن با چندتا کاربریش تعلیق سیاه شدن

شما ک میگی کاش همه سایت تعلیق بشه😒

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!