2777
2789
عنوان

خانم های باحجاب و محترم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
من چادر رنگی میپوشم

منم چادر دارم ولی مرتب نیست به نظرم. مثلا زیرش لباس خونه تیشرت دارم. بعد یکی میاد یهو چادر سرم میکنم. خب حالت مرتب نداره

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چند تا عبا دارید؟بعد عبا چون قیمتش بالاست آدم زیاد که نمی تونه بخره،تکراری نمیشه

من از چند سال پیش خرید کردم زیاد دارم هم‌مشکی هم طرح دار‌ هم‌پاییزه و ...

میتونی مشکی یا سرمه ای ساده بخری روسری های متنوع بپوشی لازم نیست هردفعه یه مدل عبا بپوشی

آره چند تا شیکشو‌بخر همیشه در دسترست‌باشه

اهوم به نظرم باید بگیرم. من یهو چادر سرم می کنم رو لباس خونگی. تا سریع بشه رفت سلام کرد بهشون

طرفدار حق و عقلانیت💙 

من از چند سال پیش خرید کردم زیاد دارم هم‌مشکی هم طرح دار‌ هم‌پاییزه و ...میتونی مشکی یا سرمه ای ساده ...

بعد شما مثلا عبای دم دستی هم دارید؟ به نظرتون خوبه با این عنوان یه عبا رو مثلا پشت در آویزون کنم؟

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بهتره که بپوشی عزیزمالبته هرطور خودت صلاح میدونی

آره به نظر خودم هم...من بیشتر قضیه فوری و فوتی بودن برام سوال بود. یعنی یه جوری میخوام یه پکیج حجاب بسازم که سریع بشه پوشید رفت جلو مهمون سر زده 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

مانتو های بلندذاتا همه لباسارو میپوشم تو بازار باشن منتها پوشیدهبچه ها میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید ...

من برا مهمون میخوام آخه گاهی مانتو می پوشی شبیه لباس بیرونه نمی خوام اونجوری بشه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آره به نظر خودم هم...من بیشتر قضیه فوری و فوتی بودن برام سوال بود. یعنی یه جوری میخوام یه پکیج حجاب ...

یه جوراب شلواری بگیر برا زیر سارافون بلند

من از شمال یه سارافون گرفتم خیلی قشنگه خیلی راحت پوشیده میشه اگه اطراف چالوس رفتید