2777
2789
عنوان

پی ام اس یا سندروم پیش از قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 39 پست
ینی بوکترتون گفتین از پی ام آسه این قرصو داده آخه من چه خاکی بریزم سرم ایندفعه گیر دادم به مشاورم خو ...

نه من نگفتم من هر ماه نزدیک پریودم قلب درد میگیرم حمله عصبی دست چپم درد میکنه رفتم دکتر گفت هم پی ام س هم یکمی هم افسردگیع اینو مصرف کن ک هیچی ب ی ورت نباشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن بخوابی فیلم نگا کنی ..

قاطی کردم اصلا یه گندی دو روز پیش تو مطب روانشناس زدم اصلا نمیتونم جمعش کنم البته یخرده هم حق دارما مینویسم بعدا بیایین بخونین شاید شما هم بهم حق دادین و من زیاد خودمو مقصر میدونم؟

من هر بار از شدت حمله عصبی قلب درد میگیرم دکتر بهم ستالوپرام تجویز کرد

روزی یه دونه؟ یا فقط نزدیک پریودی میخوری؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

من تاریخ پریودم رو سالهاست میدونم هر تغییری کنم سریع میفهمم که واسه پریود هست مثلا این ماه پرخور شدم ...

منم دقیقا یه هفته قبل روانی سه روز مونده میل جنسی شدید و پرخوری و ببخشید مشکل نفخ روز سوم فروکش میکنه همه حسهام متنفرم از پریودی

نمیدونم ولی خب ویتامین دی و ای واقعا خوبه واسه خانومها بقول شما میخورم

من ویتامین دی  بدنم خیلی پایین بود. کلا تونستی یه چکاب بده

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

نه من نگفتم من هر ماه نزدیک پریودم قلب درد میگیرم حمله عصبی دست چپم درد میکنه رفتم دکتر گفت هم پی ام ...

آهان ان شا الله خوب شی عزیزم هرچی میکشیم از این سیمکشیهای عصبی هست