2777
2789
عنوان

خدا مارو میبینه❓️❓️مطمعنم نمیبینه💔دیگه امیدی نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 59 پست
درسته....ب خودکشی فکر نمیکنم چون جرعتشو ندارم فقط دارم تحمل میکنم

ولی جدی برو پیش یه روانپزشک و اگر تشخیص داد که باید دارو مصرف کنی، دارو بخور...

حیفه تو این سن افسردگی داشته باشی، آیندت هم تحت تاثیر قرار میگیره اگر به خاطر افسردگی نتونی به کارایی که باید انجام بدی درست رسیدگی کنی...

جبران کردن بعضی چیزا هم هرچی بیشتر بگذره سخت تر و نا ممکن تر میشه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی امید و اعتقادی ی به توسل به ایشون نداشتی؟انگار خودتم نمی‌خوای از این حالت بیای بیرون باید بخوای ...

نه عزیزم اینطور نیس

منظورم اینه خیلی رفتم حرم

اما زیاد دعا نکردم و اینا

ک الان پشیمونم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ولی جدی برو پیش یه روانپزشک و اگر تشخیص داد که باید دارو مصرف کنی، دارو بخور...حیفه تو این سن افسردگ ...

من فقط وقتایی ک غم دارم این حالت میشم

وگرنه وقتی مشکلی ندارم شادم

بازم افسردگی محسوب میشه؟

چیزی ب ذهنم نمیرسه

نه عزیزم اینطور نیسمنظورم اینه خیلی رفتم حرماما زیاد دعا نکردم و ایناک الان پشیمونم

این دفعه با نیت برو که زندگیت تغییر کنه تو این حالتت نمون زودتر برو اگه میتونی وقتی انرژی آدم منفیه چطور دنبال تغییر مثبتی ؟ 

من فقط وقتایی ک غم دارم این حالت میشموگرنه وقتی مشکلی ندارم شادمبازم افسردگی محسوب میشه؟

من دکتر نیستم عزیزم ولی دکتر سوالاتی میپرسه و تشخیص میده که شما مثلا فقط مشاوره میخوای یا باید دارو مصرف کنی یا نه کلا حق داری و هر کسی هم جای شما بود رفتارش همین بود..‌.

بهتره یه چکاپ بری، یا اول از تو اینترنت تست های افسردگی رو پیدا کن و بزن، اونا مثلا میگن اگر نفره فلان تا فلان گرفتید وضعیت پایداری دارید و از فلان تا فلان امتیاز بهتره مشورت کنید با پزشک و...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
من دکتر نیستم عزیزم ولی دکتر سوالاتی میپرسه و تشخیص میده که شما مثلا فقط مشاوره میخوای یا باید دارو ...

سنم کمه نمیخوام از سن کمم درگیر دارو و قرص بشم

با مشاوره ها هم نمیتونم راحت باشم متاسفانه

فقط شده واسم عادت و تحمل....انگار یاد گرفتم 

چیزی ب ذهنم نمیرسه

سنم کمه نمیخوام از سن کمم درگیر دارو و قرص بشمبا مشاوره ها هم نمیتونم راحت باشم متاسفانهفقط شده واسم ...

هر چی سریع تر پیگیر درمان بشی و نذاری بیماریت پیشرفت کنه برای خودت بهتره... مثلا سرما میخوری هم پیش دکتر نمیری تا خود به خود و بدون هیچ دارویی خوب بشی؟

بعد تو اون چند وقتی که منتظری خوب بشی از زندگیت لذت می‌بری و همه چی رو رواله برات؟ افسردگی هم اگر واقعا داشته باشی یه بیماریه که درمان میشه و بعد برگشتن سطح هورمونات به حالت عادی دکتر داروهاتو قطع میکنه و درمان تموم میشه... نه ترس داره نه خجالت...

هر چی سریع تر پیگیر درمان بشی و نذاری بیماریت پیشرفت کنه برای خودت بهتره... مثلا سرما میخوری هم پیش ...

درست میگی

شاید پیگیری کنم

من هنوز ۱۷ سالمه

حیفم میاد درگیر قرص و دکترا شم

اما‌ چاره ای ندارم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

سنم کمه نمیخوام از سن کمم درگیر دارو و قرص بشمبا مشاوره ها هم نمیتونم راحت باشم متاسفانهفقط شده واسم ...

در ضمن اگر رفتی پیش دکتر بهتره پنهان کاری نکنی و کامل درمورد وضعیتت و احساسات بهش توضیح بدی که بتونه بهترین دارو رو برات تجویز کنه و اثر گذار باشه برات، و اگرم با کسی راحت نیستی تنهایی برو که راحت بتونی حرفاتو به دکتر بزنی و به خاطر معذب بودن مجبور نشی واقعیت ها رو از دکتر مخفی کنی که اونم تشخیص اشتباه بده برات...