2777
2789
عنوان

پدرم بدبختم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست
نمیشه هیچ آزادی ندارم هر چی دارم مال پدرم هست حقوقم به ایرانی میشه ۲ میلیارد فکر کنم ولی نمیشه همه م ...

منظورم اینه تصمیمات زندگیتو خودت بگیر و ب‌پدرت وابسته نباش. ولی تو کارو پول در کنارش باش

آه له له له آه له لاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت زیاده واسه دوستی فعلا ۱۹ سالته بیخیالتویی که نمیتونی مستقل بشی از پدرت و اجازه ی رفت و امدت با پ ...

من عاشق شدم مشکل اینه فقط دختری هم که دوستش دارم همین رو میگه میترسم از دست بدم ترس از دست دادن دارم نزد مشاور هم نمیرم چون مشکلاتم عجیب  هستند چند روز میرفتم ولی رها کردم

ذهن خلاقی هم داری😂

من نیازی نمیبینم خودم را به شما ثابت کنم چون دلیلی نمیبینم اگر هم منظورم شما در رابطه با دختر های اینجا هست من الان به همه این ها پیام میداده ام و مزاحمت لطفا اگر منظورتان این است میتوانید بپرسید از خانم ها ؟

من عاشق شدم مشکل اینه فقط دختری هم که دوستش دارم همین رو میگه میترسم از دست بدم ترس از دست دادن دارم ...

اول اینکه مشاور اگه واقعا مشاور باشه بدون قضاوت بهت کمک میکنه اتفاقا تراپی تنها جاییه که میتونی خودت باشی بدون ترس و قضاوت و خجالت و... اتفاقا باید اونچه که هستی رو ابراز کنی تا مشکلت حل شه 

دوم اینکه تلاش کنی برای اون دختر و تلاش کنی که کامل مستقل شی نه تنها دخترو ازت دور نمیکنه بلکه نزدیکتر هم میشه اتفاقا باید اینکارو بکنی که خودت رو اول به خودت و بعد به اون دختر ثابت کنی که عرضه اشو داری و میتونی یه زندگی خوب بسازی 

بعدشم ۱۹ سالگی بنظرم عشق نیس و هیجان اولیه اس که داری و اگرم کسیو از دست دادی نگران نباش هرچی بالاتر بری ادمای بهتری پیدا میکنی و کسی ام از نبود کسی دیگه تاحالا نمرده فوق فوقش یسال ناراحت باشی

من عاشق شدم مشکل اینه فقط دختری هم که دوستش دارم همین رو میگه میترسم از دست بدم ترس از دست دادن دارم ...

خوب دوتایی باید صبر کنید تا پدرت ببینه سر به راهی اروم بعد بری تو فکر ازدواج

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)