2777
2789

تازه کارم در اشپزی

ولی اول یه سیب  زمینی متوسط و خوب سرخ کردم

بعد گوشت مرغ و تیکه تیکه کردم و ادویه کاری و  فلفل سیاه و زردچوبه زدم بهش و یکم دلمه سبز و رنده کردم روش و یه زره روغن و خوب اینارو باهام ماساژ دادم و درشو گذاشتم

بعد رفتم سراغ چندتا قارچ ریز ریزشون کردمو بعدشم سرخشون کردم

بعدش تو یه لیوان بزرگ یه قاشق بزرگ رب گوجه ریختم و بقیشو اب داغ ریختم وقشنگ ب هم زدم تا حل شه

بعدش 

که گوشتو و قشنگ سرخ کردم

یه دلمه سبز کوچولوم پهلوش سرخ کردم

اخر سر همه رو قاطی کردم و اون ی لیوان اب و رب و ریختم توش درشو گزاشتم  نیم ساعت بعد رفتم نگاه کردم

بعلللله همه چی جا افتاده و تمیز

بعدشم که اوردمش پایین و با برنج و نون لواش نوش جان کردم

خیلیییی خوشمزه بود

پیشنهاد میکنم امتحان کنین😛

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به نوش جان

این غذای تابستونی هست

داخل این هوای سرد، چیزای سرخ کردنی بهتره مصرف نشه

😍👏

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

به به نوش جاناین غذای تابستونی هستداخل این هوای سرد، چیزای سرخ کردنی بهتره مصرف نشه😍👏

ممنون عزیزم

چرا؟

اخه من لاغرم میگم یکم تپل شم

ممنون عزیزمچرا؟اخه من لاغرم میگم یکم تپل شم

ای جونم نوش جونت

چون بهرحال سرخ کردنی روغن زیادی میبره و روغن میتونه باعث گلودرد بشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من نگرفتممرغ ها رو جدا از سیب زمینی بپخیم؟

اره همشونو جدا جدا سرخ کردم

در اخر سر همشونو ریختم تو یه قابلمه و یک لیوان و نصف اب جوش رو با یه قاشق رب بهم زدم و ریختم توش 

اگه زعفرانم باشه عالی میشه

بعد نیم ساعت کامل جا افتاده شده بود

خیلی خوشمزه بود عزیزم

حتما باید این مدلی که گفتی درست کنم من این مدلی درست میکنم فیله مرغ رو حبه قندی خورد میکنم با پیاز رنده شده خوب سرخ میکنم ادویه و دلمه میزنم با رب تفت میدم برای کنارشم از خلال سیب زمینی استفاده میکنم دوس دارم سیب زمینی اش جدا باشه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

حتما باید این مدلی که گفتی درست کنم من این مدلی درست میکنم فیله مرغ رو حبه قندی خورد میکنم با پیاز ر ...

خیلی خوشمزس این

خودم اختراعش کردم😂😅

واویلا میشه اگه با یه نمه ترشی هم سر سفره‌مصرف شه🤐

ای جونم نوش جونتچون بهرحال سرخ کردنی روغن زیادی میبره و روغن میتونه باعث گلودرد بشه

اها درسته عزیزم

ممنونم‌که گفتی قشنگم