تازه کارم در اشپزی
ولی اول یه سیب زمینی متوسط و خوب سرخ کردم
بعد گوشت مرغ و تیکه تیکه کردم و ادویه کاری و فلفل سیاه و زردچوبه زدم بهش و یکم دلمه سبز و رنده کردم روش و یه زره روغن و خوب اینارو باهام ماساژ دادم و درشو گذاشتم
بعد رفتم سراغ چندتا قارچ ریز ریزشون کردمو بعدشم سرخشون کردم
بعدش تو یه لیوان بزرگ یه قاشق بزرگ رب گوجه ریختم و بقیشو اب داغ ریختم وقشنگ ب هم زدم تا حل شه
بعدش
که گوشتو و قشنگ سرخ کردم
یه دلمه سبز کوچولوم پهلوش سرخ کردم
اخر سر همه رو قاطی کردم و اون ی لیوان اب و رب و ریختم توش درشو گزاشتم نیم ساعت بعد رفتم نگاه کردم
بعلللله همه چی جا افتاده و تمیز
بعدشم که اوردمش پایین و با برنج و نون لواش نوش جان کردم
خیلیییی خوشمزه بود
پیشنهاد میکنم امتحان کنین😛