۴ سال بعدش ، کم خوردیم کم برداشتیم مسافرت نداشتیم عروسی تجملاتی نگرفتیم .۴ تا وام گرفتیم ، پول پیش خونه رو هم گذاشتیم رو پول خونه ، رفتیم یه سویت ۴۰ متری رهن کردیم تا خونه آماده شد . خونه هم ۴ سال یعدش قسط هاش تمام شد .
و پوست ما کنده شد ....
پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)
مثلا بستگی داره کدوم شهر باشی مثلا ما تهران نیستیم..مرکز ی استانیم همسرم مجردی ی خونه ۷۰متری ی جای داغون ی سال بعداز ازدواح فزوختیم ی خونه ۱۱۵متری ی جای خوب خریدیم ۳۲۰تومن یعنی سال ۹۷..الان شده ۳۲۰۰..سال بعد ی مغازه خریدیم شریکی ۱۶۰تومن ..دوسال بعدش همون سهممون شد ۷۰۰دادیم پیش خرید ی خونه دیگه تا الان با وام و بدبختی ۱۷۰۰ از پولشو دادیم سحتی زیاد کشیدیم..الان حدود۸ساله ازدواج کردیم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ممنون و چون خونه کوچیک بود بعد ۵ سال فروختیم ماشینو فروختیم باز اوراق خریدیم ، خونه رو بزرگتر کردیم ،البته بیشتر بخاطر اینکه همسایه های خوبی نداشتیم . و باز پوست ما کنده تر شد رسید به استخوان .
گاهی دلم میگیره ، هیچ وقت نشد اونجور کع باید زندگی کنیم همیشه دو دوتا چهارتا کردیم که کم نیاریم . گاهی میرم خونه اقوام که تازه عروسن و همه چی دارن و من نداشتم دلم میگیره . (منظورم وسایل خونه )