2777
2789
عنوان

شوهرم به حجابم گیر میده

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 38 پست
غیرت که کلا کلمه جالبی نیست چون تو تاریخ کلی زن کشی و قتل براش اتفاق افتاده ولی اگرم بخوایم جنبه خوب ...

اینا معنی غیرت رو نمیدونن غیرت یک چیز دو طرفه است هم زن داره هم مرد و به معنای مراقبت از اعضای خانواده است نه محدود کردن پوشش و ...

عزیزم من باشم دوام‌نمیارم مردی که به پوشش گیر بده ادم زندگی با من نیست...ولی حالا شما ببین میتونی قا ...

خب شاید شوهرش از خیلی لحاظ خوب باشه

مگه عقلش کمه که بخاطر یه موضوع مسخره که اکثر مردهای با غیرت روش حساسن زندگیشو خراب کنه.

آدم بی غیرت میشناسم که با بی غیرتی زنشو به کشتن داد با خوردن مشروب و کشیدن گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت که کلا کلمه جالبی نیست چون تو تاریخ کلی زن کشی و قتل براش اتفاق افتاده ولی اگرم بخوایم جنبه خوب ...

خیلی هم خوبه غیرت با تعصب فرق داره

زن وقتی میدونه یه سری مسائل تو قانون ما هست که به مرد اجازه میده با زن برخورد کنه باید ۶ دنگ حواسش جمع باشه.الان خوبه جامعه که هر کی هر کاری دلش میخواد میکنه

خیلی هم خوبه غیرت با تعصب فرق دارهزن وقتی میدونه یه سری مسائل تو قانون ما هست که به مرد اجازه میده ب ...

اینکه قانون زن ستیزه دلیل نمیشه که اشتباهه؟؟

بله الان جامعه خوبه حداقل دیگه بخشی از خانم ها در مقابل تو سری سکوت نمیکنن و برای حقوقشون تلاش میکنن

خب شاید شوهرش از خیلی لحاظ خوب باشهمگه عقلش کمه که بخاطر یه موضوع مسخره که اکثر مردهای با غیرت روش ح ...

چرا چرت میگی ؟الان پدر و مادر من به حجاب گیر نمیدن بی غیرتن؟ مطمنم‌از امثال تو با غیرتن‌غیرت یعنی نزاری آب تو دل خانواده ات تکون بخوره و مراقبشون‌باشی تورو خدا محدودیت رو غیرت معنا نکن