2777
2789
عنوان

مردی که زنشو جوری میزنه که کاملا همجاش سیاه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۵۰ سال بنظرت ادم میسه؟

فععککک نکنمممم

(شوخی میکنم)

ادم جای تغییر دارن

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

وقتی کتک میزنه برید پزشکی قانونی نامه بگیریدزمینه پرونده بشهبعدشم یه وکیل بگیرید حضوری کاراتونو پیگی ...

الان با دو تا ضربه کبودی بزرگ و سیاه من میتونم چیکار کنم؟؟

الان با دو تا ضربه کبودی بزرگ و سیاه من میتونم چیکار کنم؟؟

با یه وکیل مطرح توی شهرتون که بتونی حضوری بری دفترش

صحبت کن..

بهت بگه بری کجا

ولی اول باید بری پزشکی قانونی

یا میتونی وقتی کتک میزنه فیلم بگیری مدرک سازی کنی

بعدش به کمک وکیل باید بری شکایت کنی

یا اگرم وکیل نگرفتی

با جمع کردن مدارک

نامه از پزشکی قانونی و فیلم گرفتن

میری شکایت میکنی

با یه وکیل مطرح توی شهرتون که بتونی حضوری بری دفترشصحبت کن..بهت بگه بری کجاولی اول باید بری پزشکی قا ...

بعدش میشه راحت جدا شد؟؟

یا باید توی اون مدت باهاش زندگی کرد؟؟

بله میشهمیتونید وقتی میزنه زنگ بزنید پلیسیا برید کلانتری بگید از دستش آرامش نداریم..

الان داشتم یه تاپیک میخوندم میگفت موقعی که منو زد با اینکه همجام خونی بود زنگ زدم پلیش وقتی اومد گفت حق با پدرته