2777
2789
عنوان

بی منطق ترین ادمارو

214 بازدید | 21 پست

میتونی تو نی نی سایت پیدا کنی

اشتباه میگی اشتباهت ودرست میکنن جنبه داشته باش بگو شاید اون میدونه من نمیدونم قبول کن برو تحقیق کن 

اغلیاق ،هدیه الئیک گوز یاشلارمیزی اورمو گولونه تا دیریلسین گولوموز 💔

تازه بهت میگن عقده ای

عقده ای که خوبه میگن بی سواد اطلاعات غلط نده بعدهم پرو پرو خودشونو میزنن اون راه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقده ای که خوبه میگن بی سواد اطلاعات غلط نده بعدهم پرو پرو خودشونو میزنن اون راه

آره تو میگی رواج پیدا میکنه مردم گمراه میشن انگار خودشون فقط درست میگن بخاطر همینا یه بار تعلیق شدم 

آره تو میگی رواج پیدا میکنه مردم گمراه میشن انگار خودشون فقط درست میگن بخاطر همینا یه بار تعلیق شدم

منم روی همینا سه بار تعلیق شدم سیمکارت اضافی دیگه واسم نمونده

ازاین کاربرا اینجا زیاده

دیدی یه حرفای بی منطق میزنن سریع اخرش مینویسن ریپ نزن 

اخه عقل کلین ناسا باید اینارو استخدام کنه

دیدی یه حرفای بی منطق میزنن سریع اخرش مینویسن ریپ نزن اخه عقل کلین ناسا باید اینارو استخدام کنه

حالا ممکنه بعدشم برن برات تاپیک بزنن مظلوم نمایی کنن ولی بعد اونیکه منطقی تره میبینه نه مقصرخودش بوده یا حداقل درصد زیادی تقصیرخودش بوده

حالا ممکنه بعدشم برن برات تاپیک بزنن مظلوم نمایی کنن ولی بعد اونیکه منطقی تره میبینه نه مقصرخودش بود ...

اخ قربونت حرف دلمو زدی امان از این مظلوم نمایی ها دقیقا 

من همیشه میگم من هرکیو دلم بخواد رییپ میزنم‌😄

😂منم یه بار همینو گفتم صد نفر ریختن رو سرم تعلیق شدم