2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 33033 بازدید | 565 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که با قد ۱۶۰ خجالت میکشم کنار شوهرم که قد ۱۸۸ داره راه برم

خیلی اختلاف قدتون واضحه؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خب عزیزم شما جزو خانومای قدبلند هستی و همسرت جزو مردای قدکوتاه چرا از همون اول موضوعی به این تابلویی ...

اینو باید قبل عقد فکرشو میکرد 

ولی الان هم بنظرم چیز خیلی مهمی نیست که ۲ سانت قدش بلند تر شوهرش یکم موهاشو بزن بالا اوکی میشه 

بعد ادم یکیو دوست داشت باشه اصلا به این چیزها فکر نمیکن 

مثل همسر شهید چمران تا چند سال بعد لزدواج توجه نکرد بود شوهرش کچل 

و اینکه کلا لزدواج انقدر جنبه های مختلف دار که قدر بنطرم توش گم هست 

و آدم هر ازدواجی هم نکن تهش دو تا چیز توش هست که باب دلش نیست 

چون همیشه این تو دیدگاهته بخدا قدرشو بدون اگه آدم خوبیه براش لژ کفش بگیر تا ۷ سانت هست موقع بیرون رفتن بگو بپوشه 

مرد قد بلند و هیکلی هم بیرون منتظر نیست ک طلاق بگیری بیاد بگیرتت ب اینم فکر کن

عزیزم بیا بغلم 

واقعااااا سخته منم همسر اولم قدش کوتاه بود ولی دست بزن هم داشت آدم برابر اندازههههههه قدش ادعاااا داشت زور میگفت و مواد هم میزد و دختر بازم بود 

ولی اخلاقااای دیگه هم داشت که سرتون رو درد نیارم بهترررره

هیچوقت دوست نداشتم باهاش بیرون یا جای و مهمونی برم 💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

اولا که از همون اول اشتباه کردی زنش شدی چرا با قد ۱۷۱ قبول کردی زن یه ۱۶۹ بشی😐

بعدشم تو مقصری صد درصد هیچکس مقصر نیست حتی اون مرد بدبخت 

بچه نیار 

اگه زیاد اذیتی لطفا مهریه تو حلال کن و جدا شو چیزی هم ازش نخواه از این بدبخت ترش نکن