2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 32744 بازدید | 562 پست
حالم از ادمایی مثه تو بهم میخوره شعور در خد صفر اکثرا هم شانس دارین ی شوهر خوب گیرتون میاد

حالت از خدت بهم بخوره بیچاره بدبخت معلومه خیلی عقده داری  از آدما مث تو اینجا بدم میاد حتی در حدی نمیبینمشون باهاشون بحث کنم برو ی فکری ب حال خدت کن خدا شفات بده 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

مال منم ۱۶۹ خودت چندی اخه

اختلاف قدیمون زیاد نیست....

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودب باشخب مشخص شد نه تنها شعور حرف زدن نداری بلکه ادبم نداری..خب مشتقام ببینم دیگه چیا رو میکنی از ...

حوصلت ندارم ریپ نزن رو کامنتام طرفم اسی بود با آدما مث تو حتی بحث کردن اتلاف وقته ی مشت آدم عقده ای جمع شدن اینجا 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

وا... ادم قد بلند باشه ولی اخلاقاس افتضاح باشه خوبه... امیدوارم یکم فکر کنی بخاطر قد زندگیتو خراب نکنی...ادم بعدی زندگیت ممکنه قدش بلند باشه اما خوبیاش مثل این نباشه ها. 

ربطی به سن نداره من سنم کم نیس ولی دست خودمم نیس همش میگم دنیا یه شوهر قدبلند هیکلی بهم بدهکاره

دنیا خواسته‌تون رو یه روزی برآورده می‌کنه و اینجا همون جاییه که روزی صدبار وادارتون می‌کنه آروزی مرگ کنید مواظب آرزوهای دور و درازتون باشید گاهی حقیقتا برآورده میشن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ربطی به سن نداره من سنم کم نیس ولی دست خودمم نیس همش میگم دنیا یه شوهر قدبلند هیکلی بهم بدهکاره

قشنگ معلومه مشکل دیگه ای نداری و خوشی زده زیر دلت. حالا اگر به اجبار ازدواج میکردی یه چیزی. 

یعنی خودت از نظر ظاهری هیچ ایرادی نداری یا از نظر اخلاقی؟؟!!

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خخخخ کجاش شبیه روحیه بود پز بود پزززززز دیگه روحیه نده شما،خب؟

و وووی باشه  فک کردم داره مسخره میکنه منم از سر شوخی گفتم حالا نی نی سایتی هابعضیا یی مشت آدم عقده ای خوردنم  

اینجوری که خیلی ضایع تره

چی ضایعه

دلم نمیاد هم جدا شدم وگرنه اینکار میکردم

استارتر من هم دقیقا مشکل تو رو داشتم و درکت می کنم من اگه چیزهای دیگه اش مثل اخلاقش خوبه سعی کن اون آپشن های مثبت رو تو ذهنت زیاد بولد کنی که دیگه قدش به چشمت نیاد

ظاهر بیشتر از هر چیزی منو جذب میکنه اما پول نه

خب شما مجردی و هنوز انتخاب نکردی ولی وقتی انتخاب  کردی دیگه حق نداری به راحتی زیرش بزنی. موقع انتخاب باید نهایت دقت رو بکنی، شریک زندگی لباس نیست که دلتو زد بری عوضش کنی یا بزاریش کنار

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن