از ی طرفم در به در دنبال کار میگردم کارفرماها انقدر سخت میگیرن هزار جور شرایط عجیب غریب میزارن مثلا زیر ۲۵ سال یا زیر ۲۲ سال میگن کار نمیدن
با چص تومن حقوق
ای خداااا خسته شدم😭😭💔 خستههه
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان وقت کار یاد گرفتن و درس خوندنه برو مهارت یاد بگیر و درس بخون کار هم پیدا میشه
ولی واسه درس خوندن پول هم باید داشته باشیم وقتی خانواده حمایتگری نداشته باشیم پول از کجا کنیم بریم مهارت و درس بخونیم ؟ پس گزینه مهمتر کاره
خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗
ولی واسه درس خوندن پول هم باید داشته باشیم وقتی خانواده حمایتگری نداشته باشیم پول از کجا کنیم بریم م ...
خوب اگه هیچ جوره پول نمیدن برو یه کاری مثل فیشیال یا آرایشگری یاد بگیر زود به بازار کار برسی. مهارتهای دیگه مثل خیاطی و بافتنی هم هست. بعد که کار پیدا کردی کنارش دانشگاه هم برو