2777
2789

گفت چادر بپوش بعد گفت جلو چادرتو ببند جوراب نازک نپوش 

بعد عروسی بیرون نباید بری تنها وایمیستی من بیام

سوپر مارکتم تنها نباید بری من چمیدونم کی پشت دخل

دوماه بعد عقد چتهای خیانتشو تو گوشیش دیدم گفت واسه دوستم واس من نیس 

بعد عقد ک یه سره با من بود به اون زده بود ادارم ببخشید اینروزا زیاد نمیتونپ بهت برسم

وقتایی ک چشماشو گرد میکرد زل میزد بهم با نهایت 

خشم و کینه بهم نگاه میکرد ک مثلا نت گوشیم روشنه،ک مثلا دستمال کاغذیت گذاشتی روزمین،ک برام میوه برنداشتی،ک چرا تومغازه فلان لباسو نگاه کردی

بمن میگفت خودتو بپوشون تو خیابون حواسم نبود زل میزد به صورت دخترا

دروغکی بهش گفتم چرا فلان ایدی رو تو تلگرام بلاک کردی،گفت اها اونو میگی اون واسه خط فلانی ازش گرفته بودم کلا یه ماه دستم بود،فهمیدم یه خط دیگ هم داشته

یا کارتش جامونده بود یا میگفت پول ندارم منم باور کردم قسط میده بعد دیدم برای زن دوستش و دوستش شام بیرون دعوت میکنه و برای چیزای دیگ هزیمه ی زیاد میکنه 

هزینه ی دندونپزشکیشو من امروز دادم چندروز بعد فهمیدم تو همون روزا ۶۰تومن به داداشش داده

بعد فیلم عاشقی رو جلوی من نوری بازی کرد ک بعد اینهنه من هنوز ادم نشدم خدا ازت نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرت اشتباه کردم جدا شدم؟

هنوز فکر میکنی اشتباه کردی جالبه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

واقعا داری این سوالو از خودت میپرسی؟ دختر نجات پیدا کردی وسط بیابون گیر عقرب میوفتادی کمتر بهت ظلم م ...

نمیدونم چمه هر جقدر میرم پیش تراپیست دوروز خوبم باز بهم میریزم