2777
2789
عنوان

یکسال از عمرمو گرفتی هنوزم بهم ریختم خدا از خودتو خانوادت نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 41 پست
ب نظرت اشتباه کردم جدا شدم؟

اره باید میموندی بیشتر خودتو تحقیر میکرد لهت میکرد چرا از همچین ادم بی مصرفی جدا شدی اخه حیف نبود همچین عتیقه ای از دستت رفت هم خیانت کرده هم برات خسیس بود هم دروغگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خود خواسته بهش سرویس دادیبعد خدا از خانوادش نگذره🙄 به اونا چه میخواستی نکنی

خدا از خاتواده ای ک میدونه پسرش دست بزن داره و پرخاشگره بعد میاد میشینه میگه پسر من اهل هیچی نیست اقاست و ضمانتشو میکنه  و رفتارهای پسرشو مخفی میکنه نگذره 

چی میگی دختر خدا خیلی دوست داشته که تو عقد جدا شدی من تو بارداری متوجه خیانتش شدم و سقط کردم گناهش و ...

جدی میگی ؟؟یعنی فقط خیانت کرده بود جدا شدی؟؟مشکل دیگه ای نداشت پرخاشگر و عصبی و اینا باشه یا خسیس و کلا مشکل دیگه ای نداشت؟؟

میدونم خیانت خیلی چیز بزرگیه نباید بخشید ولی نمیدونم هرچی به این نگاه میکنم انگار سر شدم قبحش ب چشمم نمیاد 

جدی میگی ؟؟یعنی فقط خیانت کرده بود جدا شدی؟؟مشکل دیگه ای نداشت پرخاشگر و عصبی و اینا باشه یا خسیس و ...

نه برعکس مهربونیش زبانزد بود ی خانم جون میگفت همه  کف میکردن دست و دلباز از هر چیزی که خوشم میومد چند رنگش و برام برمی داشت اما‌ باوجود همه ی خوبیاش من نتونستم ببخشمش

نه برعکس مهربونیش زبانزد بود ی خانم جون میگفت همه کف میکردن دست و دلباز از هر چیزی که خوشم میومد چن ...

پس من تند نرفتم ک جدا شدم؟؟عذاب وجدان نداشته باشم پس؟؟؟؟این تو وقتهای عادی خیلی مهربون و عاشق بود ولی یهو سر یه جیز مسخره ک جرا نت گوشیت روشن مرخاش میکرد و به شدت خسیس یعنی غرورشو حاضر بود بشکنه ک پول نده درصورتی ک اون لحظه پول داشت ،مثلا رفتیم دندونپزشکی برای جراحی من گقت ندارم اینا خودم دادم،من خودم دندونمو حساب کردم اومدم بیرون کارم تموم شد دیدم نیست،دیدم خوابیده زیر دست دکتر ۳تا دتدونشو حساب کرده داره درست میکنه ،اصلا وحشتناک خسیس مامانی پرخاشگر ،وقتی به مشگل خوردیم واسه مشاوره ازدواج رفته بود مامانشو برده بود تو اتاق مشاوره

پس من تند نرفتم ک جدا شدم؟؟عذاب وجدان نداشته باشم پس؟؟؟؟این تو وقتهای عادی خیلی مهربون و عاشق بود ول ...

نه عزیزم بهترین تصمیم و گرفتی انشالله خدا بهترین ها رو سرراهت میذاره شک نکن ⚘