2777
2789

هنوزم در پی اونم که میشه عاشقش باشم

مثل دریای من باشه منم چون قایقش باشم

هنوزم در پی اونم که میشه عاشقش باشم

مثل دریای من باشه منم چون قایقش باشم

هنوزم در پی اونم که عمری مرحمم باشه

شریک خنده و شادی رفیق ماتمم باشه

هنوزم درپی اونم که عشقش سادگی باشه

نگاه های پراز مهرش پناه خستگیم باشه

میگن جوینده یابنده است ولی پاهای من خسته است

من حتی با همین پاها میرم تا حدی که جا هست

هنوزم در پی اونم که اشکام و روی گونم

با اون دستای پرمهرش کنه پاک و بگه جونم

بگه جونم نکن گریه منم اینجام بزار دستا تو تو دستام

تو احساس من و میخوای منم ای وای تو رو میخوام

هنوزم در پی اونم که اشکام و روی گونم

با اون دستای پرمهرش کنه پاک و بگه جونم

بگه جونم نکن گریه منم اینجام بزار دستا تو تو دستام

تو احساس من و میخوای منم ای وای تو  تورومیخوام

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

کاش بودی پیمان با اون دستای پر مهرت اشکهایم رو پاک میکردیی دلتنگتممم برای اون نجابتت و نگاه عاشقونت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

دیشب اتفاقی تایپکتو دیدم و متوجه فوت پیمان شدم 

نه تورو میشناسم نه اون بنده خدا رو 

فقط گهگاهی تایپکتو میدیدم و امضات به چشمم می‌خورد که دعام کنین به پیمان برسم 

اصلا شوکه شدم انگار هنگم باور میکنی داغون شدم و حتی گریه کردم 

خدا رحمتش کنه و به دلت صبر بده 

سخته خیلی سخته 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب اتفاقی تایپکتو دیدم و متوجه فوت پیمان شدم نه تورو میشناسم نه اون بنده خدا رو فقط گهگاهی تایپکتو ...

آره عزیزمم من همون حس ششمی ام ک ازم میپرسیدی 

💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭 داغوونممممم خیلیییییی 

آره عزیزمم من همون حس ششمی ام ک ازم میپرسیدی 💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭 داغوونممممم خیلیییییی

دورت بگردم 

خدا بهت صبر بده واقعا سخته

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
آره عزیزمم من همون حس ششمی ام ک ازم میپرسیدی 💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭 داغوونممممم خیلیییییی

باهاش در ارتباط نبودی درسته؟ 

فقط از دور عاشقش بودی و دوسش داشتی؟ 

چطوری فهمیدی تصادف کرده 

کسی بهت گفت یا خودت فهمیدی

باهاش در ارتباط نبودی درسته؟ فقط از دور عاشقش بودی و دوسش داشتی؟ چطوری فهمیدی تصادف کرده کسی بهت گفت ...

آره عاشقش بودمم😢😢😢😢😢 

اعلامیه خیابون دیدم