2777
2789
گفت بهترین نون سنگکه ، همونو میخورم اما خب فکر میکنم خیلی کم نوشته ، صبحا دو کف دست بدون انگشت و شبا ...

ظهر چی؟ 

خب دیگ هبین صبح تا ظهر و  و ظهر تا شب چیزی نمیخوری؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظهر چی؟ خب دیگ هبین صبح تا ظهر و و ظهر تا شب چیزی نمیخوری؟

نه درواقع ۵ وعده ست صبحانه ، میان وعده بین صبحانه و ناهار ، خود ناهار ، میان وعده بین ناهار و شام ، خود شام 

ظهر ها هم ۷ قاشق برنج و ۷ ۸ قاشق خورشت با  یه رون کامل مرغ یا ۸ تیکه جوجه کباب اینا و ... اگه برنجی نباشه با نون 

میان وعده ها هم یا یکی دو واحد میوه ست یا تخم مرغ آب پز ، مثلا عصر نوشته دو تا سفیده و یک زرده تخم مرغ آب پز ولی خب زیاد خوشم نمیاد زوری میخورم 

خیلی خوبه مال تو چون ۶۴ ۶۵ تناسب اندامه پایین ترش میره به سمت باربی شدن و اینا😅

من سابقه دور از جونت سرطان دارم تازه یه ساله خوب شدم داروهام منو چاق کردن از طرفی هم از موقع شیمی درمانی باشگاه نمیشد برم چون ممکن بود با بدن ضعیف هر لحظه میکروب باشگاه منو مریض کنه بعد بهبودی هم دیگه تنبل شدم نرفتم بیا لااقل اگه باشگاه نمیریم پیاده روی کنیم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

یعنی میگی فقط پنج کیلو کم کنم؟

ببین تا جایی که من متوجه شدم وزن کل بدن ملاک نیست ، باید میزان چربی و میزان عضله تناسب داشته باشه یعنی ممکنه تو الان بری چک کنی ببینی ۵ کیلو چربی اضافه داشته باشی ولی یکی دو کیلو عضله کم داشته باشی که باید با خوردن پروتئین و ورزش کردن جبران بشه

من سابقه دور از جونت سرطان دارم تازه یه ساله خوب شدم داروهام منو چاق کردن از طرفی هم از موقع شیمی در ...

خداروشکر که الان خوب شدی ، آره من در طول روز حداقل نیم ساعت پیاده روی رو دارم 

ببین تا جایی که من متوجه شدم وزن کل بدن ملاک نیست ، باید میزان چربی و میزان عضله تناسب داشته باشه یع ...

من الانم اوکیم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه