2777
2789

همیشه با خودم فکرمیکردم منظور از عدالت خدا چیه، میگفتم توی این دنیا که نیست شاید تو دنیای دیگه باشه

اما یکی گفت که منظور از عادل بودن خدا توی حسابرسی آدم هاست و خود خدا گفته به هرکی میخوام توی زمین زندگی بهتری میدم به هرکی نخوام نمیدم😕

آخه یعنی چی؟ یعنی گدای سر چهارراه حتی توی زندگی بعد مرگشم نباید یه دنیای بهترو تجربه کنه؟ 

نه به هر کسی به انداره  زحمت و لیاقتش میده 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

خدا همون اول لطفشو کرده بهمون عقل داده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه منظور از عدالت اینه که موقع حسابرسی هم از اون ادم فقیره توقع نداره که دنیا رو گل و بلبل کرده باشه و خلق خدا حدمتی کرده باشه همین ک دل زن و بچش و شاد کرده باشه میفرستش بهشت ولی اونی ک خدا تومن نعمت و پول و ثروت داشته ولی به غیر خانوادش به هسچ احدی خیرش نرسیده اون دنیا نمیفرستش بهشت ک میگن بهش این همه بهت ثروت دادیم که کمک مردم کنی ولی هیچ کاری نکردی و خب بهشت نمیره 

چه ربطی داشت عزیزم؟این مسایل درکش برای ما سخته،کسی هم اگاهی صدرصد نداره در حد نظریه استهمین که خوب ب ...

خب یه آدمی که پولدار بوده و اعمال خوبی از خودش گزاشته

با یه آدم فقیر که اونم خوب بوده

هردو توی اون دنیا به یه شکل زندگی میکنن؟  

خب یه آدمی که پولدار بوده و اعمال خوبی از خودش گزاشتهبا یه آدم فقیر که اونم خوب بودههردو توی اون دنی ...

کسی اون دنیا رو ندیده عزیزم

هرکسی بنا به کتب اسمانی یه برداشتهایی داره

کلا وقت و افکارت خیلی درگیر نکن 

این دنیا عادل ترینه.هممون به یه اندازه تو زندگی غم و شادی داریمیه روزی اینو درک میکنید

منم دوست داشتم شادی هام سفر به کشورای خارجی بود

ماشین و خونه گرون بود

شادی هامون مثل هم نیست

خب یه آدمی که پولدار بوده و اعمال خوبی از خودش گزاشتهبا یه آدم فقیر که اونم خوب بودههردو توی اون دنی ...

اره دیگه اگر پولدار باشه و خوبی کرده باشه حقشه بهش بره چون پول ادما رو عوض میکنه خیلی ها پول غروره براشون و بعد پولداری کسی رو نمیشناسن ولی وقتی داشته باشی و دل خوبی کردن ب بقیه رو هم داشته باشی اونحاست ک ادم خوبی هستن دیگه 

وای اون فرد خیلی بی اطلاع بوده.عدالت خدا اتفاقا یعنی ریز به ریز همه چیز حساب میشه.حتی میگن مثلا طرف با کوهی از ثواب مواجه میشه.میگه اشتباه شده من اینقدر ثواب نداشتم میگن این بجای دعاهایی هست که اجابت نشد.تازه!به صلاحشنبوده ولی دلش خواسته.روایت داریم طرف میگه اگه می دونستم اینجوری باهام حساب کتاب می کنید می گفتم هیچ کدوم از دهان رو مستجاب نکنید!!😂

خلاصه اتفاقا دوستت برعکس گفته

خداگفته دنیا جای امتحانه نه جای پاداش

یکی با فقر امتحان میشه یکی با ثروت

عدالت خدا تو نتیجه نهایی معلوم میشه نه تو تقسیم نعمتای دنیا

گدای سر چهارراه اگه دلش پاک باشه و صبور باشه ممکنه تو آخرت جایگاهی داشته باشه که خیلیا حسرتشو بخورن

چون خدا گفته باارزش‌ترین آدم پیش خدا کسیه که تقوا داره نه کسی که پول داره

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺