2777
2789
عنوان

شما جای من باشین همچین ریسکی رو میکنید برا لاغری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست
من با رژیم ‌و ورزش از ۶۲ رسیدم ۵۴۸۰۰

خوشبحالت 

منم بدنم حتی یه کیلو لاغر بشم زود معلوم میکنه 

ولی دیر لاغر میشم 

چطوری یکم توضیح بده من فقط چیزایی مثل شیرینی و کیک  و اینا باشه خونه خودمو کنترل نمیتونم بکنم وگرنه که  غذا زیاد نمیخورم چون بدنم چربی زیاد داره گاهی وقتا اصلا احساس گرسنگی نمیکنم بعد  که بکی دو لقمه غذا میخورم میفهمم عه چقد گشنم بود

🤍✨️Hala Madrid

قرصا ک خطرناکه فقط قرص رو میخوره با رژییم داره؟آشنای ما هم دختر خیلی خیلی چاق بود رژیم گرفته انگار پیکر تراشی کرده اینقدر هیکلش قشنگ شده البته میدونم اهل قرص خوردن واینا نیست 

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماها مزاجمون مشکل داره من برعکس شما ۱ماه کالری شماری کردم بیشتر از همیشه خوردم فقط ۱ کیلو اضاف ...

چند کیلویی  

لاغری که خیلی خوبه

من خودم اهل تنهایی بیرون رفتن نیستم به هرکس هم بگم نمی‌بریم میگن نه بابا خوبی 

ولی هنگام مسخره کردن  که میشه...

🤍✨️Hala Madrid

قرصا ک خطرناکه فقط قرص رو میخوره با رژییم داره؟آشنای ما هم دختر خیلی خیلی چاق بود رژیم گرفته انگار پ ...

اخه رژیم هم گرفتی باید دائم الرژیم باشی وگرنه

تو یه سال رژیم باش  یه ماه ول کردی همون اش و کاسه میشه 

🤍✨️Hala Madrid

اول اینکه از اونی که خورده از خودش بپرس قرص چجوریه. خب فرصتی دست ساز فرق میکنند با هم. بعدم اگر رژیم ...

همین طوره منم قبلا کالری شماری کردم ولی از اون ببعد  تو سرم مونده غذا کم میخورم ولی کنترل تنقلات رو اصلا ندارم 

فعلا که از دیشب کارم شده گریه 

ببینم این دفعه چه گلی به سرم بگیرم

🤍✨️Hala Madrid

خوشبحالت منم بدنم حتی یه کیلو لاغر بشم زود معلوم میکنه ولی دیر لاغر میشم چطوری یکم توضیح بده من فقط ...

ببین من این حجم غذا میخورم ۵ قاشق سرخالی برنج در کنار حتما ۱۰۰-۱۲۰ گرم باید پروتیین مثل گوشت و مرغ و ماهی باشه 

نون هم یک روز درمیون تست پروتتین یا کف دست سنگک

چند کیلویی لاغری که خیلی خوبهمن خودم اهل تنهایی بیرون رفتن نیستم به هرکس هم بگم نمی‌بریم میگن نه با ...

من ۴۵ کیلو با قد ۱۶۵

چند سالته که خودت تنها نمیتونی بری؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ببین من این حجم غذا میخورم ۵ قاشق سرخالی برنج در کنار حتما ۱۰۰-۱۲۰ گرم باید پروتیین مثل گوشت و مرغ و ...

شما ماشالا غذاهات رژیمی من 

چون با خانوادم زندگی میکنم و پرجمعیتیم  هرچی اونا بذارن میخورم فقط  به مقدار خیلی کم

رژیم اصولی خیلی سخته

🤍✨️Hala Madrid

همین طوره منم قبلا کالری شماری کردم ولی از اون ببعد تو سرم مونده غذا کم میخورم ولی کنترل تنقلات رو ...

تنقلات هم‌کالریشون زیاده هم دیرتر سوزانده میشن. 

ببین وقتی کالری شماری نکنی کم نمیکنی چون کالری خیلی چیزا به چشمت نمیاد، البته کالری شماری همراه با ورزش

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
شما ماشالا غذاهات رژیمی من چون با خانوادم زندگی میکنم و پرجمعیتیم هرچی اونا بذارن میخورم فقط به مق ...

اتفاقا از غذای سفره بخوری رژینا طبیعی تره. چون با همین روند بدنت عادت می‌کنه. همیشه که نمیتونی دو سه قاشق برنج بخوری و در کنارش پروتئینت رو وزن کنی. 

فقط سعی کن ناسالم ها رو از رژیمت حذف کنی. قندهای مصنوعی رو هم حذف کن. 

ببین مثلا‌نوشابه‌کالری زیادی نداره اما چون ناسالمه زود رو وزن میاره و دیر سوزنده میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
خیلی زورم میاد احه خواهرم 8 ماهه وزنش ثابته چاقم نیست 64 کیلوئه با قد 170 به خدا 8 کفگیر برنج میخور ...

عیب نداره گلم 

همه که شبیه هم نیستند ، یکی زود چاق میشه ، یکی زود لاغر 

من خودم وزن‌گیریم سخت تره ، توهم انقدر ناراحت نباش 🌸