2777
2789
نه، در محل کار، ۶ سال هم دوست بودیم ( البته هر دو تا خانواده میدونستن ) الانم ۶ ساله ازدواج کردیم.

چقدر خوبه که خانواده های روشن فکری داشتین💟🦋🌹در این ۶ سال چی شد رابطه تون رو خوب حفظ کردین بعضی از خانواده ها هم هستن با رابطه جن/سی آزاد مشکلی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه نذری بهش رسیدی؟

هیچ نذری من از هیچی خبر نداشتم که...حتی نمیشناختمش همسرمو، با اینکه حتی جای کوچیکی زندگی می‌کردیم.میشه گفت سنتی بود 

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

نه

من اصلا معتقد نیستم 

تو جامعه بودم . ملاک هامو میشناختم . کلاسای خودشناسی رفته بودم . و مهمتر از همه شانس خوبی داشتم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر خوبه که خانواده های روشن فکری داشتین💟🦋🌹در این ۶ سال چی شد رابطه تون رو خوب حفظ کردین بعضی از ...

ما عقاید و اعتقادات و فرهنگ یکسانی داشتیم سطح خانواده ها و سطح مالی هم تقریبا یکسان بود، سنمون هم کم نبود که بچه بازی دربیاریم من ۲۵ و ایشون ۲۶ ساله بودن که باهم آشنا شدیم ، بعد ۶ سال هم که ایشون خونه خرید و خرج ازدواج و پس انداز و … من هم جهازمو تکمیل کردم و پس انداز و … با رضایت خانواده ها رفتیم زیر یه سقف.

ما عقاید و اعتقادات و فرهنگ یکسانی داشتیم سطح خانواده ها و سطح مالی هم تقریبا یکسان بود، سنمون هم کم ...

اممم خیلی ببخشید رابطه های اونجوری هم داشتید💟🦋🌹چون مردای کمی پیدا میشن بدون رابطه بمونن البته استثنا هم هست