کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 عنوان ادکلن مردونه چی بخرم ماندگاری بالااااا | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 39 پست خوشبو و ماندگاریش بالا باشهتا ۵ تومن میتونم هزینه کنم از کجا بگیرممممم😭 خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم 1404/08/16 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 وای مگ روز مرد نزدیکهههه؟ روز جهانی مرد ۲۸ ابان خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 لجند و اونتوسو لالیک بلک خوشبوعه قیمتاشونم میگی عزیزم خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 تا این قیمت فقط میتونی عطر های اماراتی بگیری اماراتی خوب نیس یعنییی خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5666 من اسپلندور مشکی میپسندم، خیلی عطر شیکی هست، قیمتشم خیلی زیاد نیست،،ولی بدلش زیاده تو بازار ، قبل از خرید یه سرچ بزن برا تشخیص اصل و بدل در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7209 روز جهانی مرد ۲۸ ابان وای🫤🫤کاش شوهر نمیکردم الان من پول کادو از کجا بیارم🤐😂همون روزا هم دقیقا میاد از کارش الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
zozo001 عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 3615 اماراتی خوب نیس یعنییی نهتوی امارات تولید میشن و نسخه ی کپی از عطرهای اورجینالن
نیلاااای عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 10870 قیمتاشونم میگی عزیزم قیمتاشونو نمیدونم من عطرشو قبلا داشتم ولی تو نت سرچ کنی میاره
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 کلاب د نایت قیمتشم میگی گلمماندگاریش چطوره خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 وای🫤🫤کاش شوهر نمیکردم الان من پول کادو از کجا بیارم🤐😂همون روزا هم دقیقا میاد از کارش حالا من تازه اولشه اولین کادومه موندم چ کنممم خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 من اسپلندور مشکی میپسندم، خیلی عطر شیکی هست، قیمتشم خیلی زیاد نیست،،ولی بدلش زیاده تو بازار ، قبل از ... قیمتش چقدره خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
شیرموزتون_هستم عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 7209 حالا من تازه اولشه اولین کادومه موندم چ کنممم منم اولین کادو ادکلن داده بودم بهش اسمش یادم نیست ولی ماندگاری خوبی داشته الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️
jana_ma عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 12506 این عطر عالیههاگر اصلش رو پیدا کنیساپیل مدل نایس فیلینگز بلک جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5666 قیمتش چقدره نمیدونم الان چنده، چند سال پیش همسرم خریده در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
کلاغ_کاکل_بسر_های_ها مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9979 این عطر عالیههاگر اصلش رو پیدا کنیساپیل مدل نایس فیلینگز بلک این قیمتش چندمشکلم اینه از کجا باید بگیرم ک اصل باشه خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم