2777
2789
عنوان

دوران عقد برم پیش همسرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بر اساس تجربیات شخصی باید نظر داد.

یه چیز کلی وجود نداره منم کاری که کردمو میگم.

خودم شخصا تا اواخر عقد تن به رابطه کامل ندادم.

نه اینکه اعتماد نداشته باشما نه اصلا دلیلم این نبود.

هدف اصلیم اشتیاق بیشترش بود. اگه با اولین درخواست سریع چشم میگفتم حس میکنم اون شورواشتیاق و عطشه زیاد نمیبود.ولی آخرای عقد که کم کم میرفتیم خونه خودمون زمانو مناسب دیدم واسه قبول خواسته‌ش.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

مشکلی نیست خیلی هم خوبه ولی اون حمام رفتن بعد از اون داستان یکم جالب نیست..خصوصا که اول شما یا همسرتون میرید بعد نفر بعدی خب همه متوجه میشن،خونه خودتون هم اگر بخواید برید حمام پدر مادرتون میفهمن.

تعادل داشته باشید

تا احترامتون حفظ بشه 

رابطه تو خونه مادر شوهر...... 

من بشخصه جالب نمیبینم مثلا بعدش برین حموم مادر شوهر 

مواظب باشید باردار نشید که بخاطر جشن باز فکر سقط باشید 

سقط بدترین آسیب به بدن خانم میزنه 

یک دختر من میشناختم انقدر خودشو سبک کرد مادر همسرش با دعوا از خونه بیرونش کرد تو عقد 

این مسائل هست 

میگم بستگی به فرهنگ خانواده ها دارد 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دقیقا اوضاع یجوریه دوست دختر و دوست پسره ۱۸ ساله و بیشتر باهم رابطه داشته باشند هیچ عیبی نداره طرفشم میگیرن اما تو دوران نامزدی اگه رابطه داشته باشی سرزنشت میکنن😐

خدایا خجالت

برو ولی نذار تا آخر‌بره😔😂

به شانست بستگی داره

ولی باید بری 

یان چجوری میخوایی بشناسیشون.اگه بد بودن 

برایه پاک شدنت شناسنامت باکرگی لازمه.البته خدا نکنه برات.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

تاپیک پر بازدید دوران عقد رو دیدی؟

اکثرا از دوران عقدشون راضی نبودند

دوران سختیه نه دختره باباتی ، نه زن مردم

شاید این تفکرم سنتی باشه که  میگم شب نمون چون اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد هنوز دختر بابات باشی