2777
2789
عنوان

شوهرم پول پس اندازه کرده و ب من میگفت پول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 22 پست
متوجهی عزیزم؟ب من میگفت پول ندارم و پس انداز میکرد بنظرت عادیه؟

خب شایدی واقعا ولخرجی ،و اگ میگفت پول دارم دیگ نمیتونس پس انداز کنه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد خرجت بالاست و مدیریت نمیکنیحق با شوهرته

ن عزیز من

دلیلش اینه ک باباش اینطوریه و مامانش حتی الان نمیدونه باباش چقد پول تو حسابش داره

دلیلش پدرشه ک الگوی نامناسبی بوده

شَبْز

ن عزیز مندلیلش اینه ک باباش اینطوریه و مامانش حتی الان نمیدونه باباش چقد پول تو حسابش دارهدلیلش پدرش ...

خب زیاد خرج رو دستش نذار

آرایشگاه و چمیدنم ژل لب و‌… واجب نیستن که 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اسی من نه شوهرت رو میشناسم در کل اخلاقای شما و شهورت رو میدونم 

الان هم چون روی صحبتم با شما هست میگم. منظورم رو دفاع از شوهرت برداشت نکن چون نه از ایشون و نه از شما دفاعی نمیکنم 

1. ببین اول به این فک کن که چقدر خرج کردی که توو دوران عقد داره به خرج کردنت اعتراض میکنه، من کاری ندارم که وظیفه نرده خرج بده و با این حرفای کلیشه ای هم که زنی که خرج نداره ارج نداره و اینا هم کاری ندارم، صرفا دارن ابعاد مختلف رو برای شما (نه همسرت) شرح میدم 

2. دوران عقد جای این دعواها نیست، اگر هم میخوایی سر این مسائل بحث کنی بذار تو زندگی مشترک 

3. نذار کار به جایی برسه که بگه خرج عقدت رو من نباید بدم، منظورم اینه که نذار حیا و احترام بینتون از بین بره از الان تا اخر زندگی مشترک حواست به حیا و احترام بینتون باشه 

5. پس انداز کرد،. ازش تشکر کن و تشویق‌ش کن بیشتر این کار ر وبکنه، دعوا راه بندازی اولا بار بعد کاری کرد بیشتر ازت مخفی میکنه دوما پس انداز ر وارد زندگی مشترک نمیکنه 

تهش بگم زندگی خوب ساختنیه، اینطوری نیست بشینی توو خونه یکی بیاد زندگی خوب رو دو دستی بهت تقوی کنه 

دقیقا حرف من همینهدیگه حالم ازش بهم خوردهبابام آب میخورد ب مامانم میگفت چ برسه ب پس انداز یواشکی

بابات بعد از سالها ازدواج و شناخت کامل آب میخورد به مامانت میگفت 

در واقع همه ی آدما همینن،تا سالها زندگی نکنی نمیتونی همه جیک و پوکت رو به طرف بگی،

من به همسرت هم حق میدم،

زنای الان هم مثل قبل نیستن،مثل آقایون الان که مثل قبل نیستن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تجربه بهم ثابت کرده ماها حریف کارای مردجماعت نمیشیم یاد پسرعموی مارموز خودم افتادم هی میگفت یخچالمون سوخته بیا بهم پول بده یخچال بخرم 40میلیون بهم بده با استیکرگریه وفلان کارخدا شد بعد دوهفته شنیدم گوشی اپل توجیبش  داره زنگ میزنه دیدم اقا پول داره حسابی فقط چس ناله هاش برامنه 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤