2777
2789
عنوان

گرون ترین چیزی که برای خودتون خریدید چی بوده🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 229 پست
من چیزی ارزون رو اصلا نمیتونم بپوشم😑

خدایی؟🥲

بیا من بهت یاد بدم😂😂

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من ‌کلا خریدام گرونن همیشه از مغازه های لوکس خرید میکنم

وای منم انگار زن ایلان ماسکم😂🤦

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی؟🥲بیا من بهت یاد بدم😂😂

😅😅😅

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

وای منم انگار زن ایلان ماسکم😂🤦

😂🤩🌸

منم همینطور 

عادت کردم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ی برگر گرفتم ۴۰۰ هنوز ک هنوزه ب خودم فش میدم زهرمار بخورم من

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دور از جون 

گوشت بشه به تنتون 

منم یه تابه خریدم ۷۵۰ .

مغازه بغلی ۶۵۰ میداد سر یه حرفی به غرورم برخورد نگرفتم ازش . صدتومن به ضرر افتادم . از اونروز صدبار میگم نفرین بر دهانی که بی موقع باز شود 🤣🤣🤣

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

‌ده روزه  خرید کردم ۴۵۰ دلار دادم لباس و کفش ۱۹۰ دلار هم عطر

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
‌ده روزه خرید کردم ۴۵۰ دلار دادم لباس و کفش ۱۹۰ دلار هم عطر

دوستان شما همتون برید جلو بوق بزنید ایشون کاپ رو گرفتن با خریدشون به دلار 😂😂😂🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

دوستان شما همتون برید جلو بوق بزنید ایشون کاپ رو گرفتن با خریدشون به دلار 😂😂😂🫶

درآمدم دلاری هست واسه همین قیمت دلاری میدم 🤣 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
درآمدم دلاری هست واسه همین قیمت دلاری میدم 🤣

دست مارو هم بگیر خیر ببینی 🥲😝🫶

دست مارو هم بگیر خیر ببینی 🥲😝🫶

خدا به دل همه نظر کنه به هرچی میخوان برسن

خدا به دل همه نظر کنه به هرچی میخوان برسن

🥲😁🫶الهی آمین خدا بیشتر کنه برای شمارو ان شاالله

من معمولا واسه خودم خرید نمیکنم بیشتر پس انداز میکنم ولی صادقانه بخوام بگم شوهرم برام میخره مثلا یهو میریم یه چرخی بزنیم بهم میگه میخوای لوازم آرایشی بگیری یا به بهانه‌های مختلف واسم وسیله میخره اینکه بگم از پوله خودم میخرم نه اون فقط پس اندازه واسه آیندمون..

چند وقت پیش باهم رفتیم کتابخونه همینطوری چشمم خورد به یه دفتر طراحی خوشم اومد واسم خرید این اخرین چیزی بود که واسه خودم خواستم ولی خوراکی و غذا و این چیزا زیاد بوده همین یکی دو ساعت پیش کافه بودیم...چون قضیه اینجوریه نمیتونم چیزه دقیقی بگم ..

وگرنه خب خیلیامون لپ‌تاپ داریم وسیله برقی آشپزخونه و غیره و غیره داریم لباس مارکهای مختلف میخریم واقعا تا حالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم که قیمتاشونو دربیارم ببینم کدومش گرونتر بوده ولی مغزم به چالش کشیده شد جالب بود..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من معمولا واسه خودم خرید نمیکنم بیشتر پس انداز میکنم ولی صادقانه بخوام بگم شوهرم برام میخره مثلا یهو ...

این وسط افرین به همسرتون و درکش 🥲🙏