2777
2789
عنوان

گرون ترین چیزی که برای خودتون خریدید چی بوده🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 3636 بازدید | 229 پست
یادم افتاد 25 سال پیش یه کفش ایتالیایی خریدم 24 هزار تومن خیلی به نظرم گرون اومد اون موقع بهترین کفش ...

منم یه بوت ایتالیایی و یه کفش مجلسی با پاشنه خیلی بلند برند خریدم ولی هیچکدوم رو نشد آنچنان بپوشم.  هر دو کاملا سالمه بعد از سالها...  ولی یادمه برا هر کدوم تقریبا کل حقوق اون ماه رو داده بودم. 

سال ۹۰در حین بلوغ ک ک مصرف کردم و برای دوس پسرم انگشتی ورساچ طلا گرفتم اون عن اقا هیچی نخرید واسه من اون سال نزدیک هفتصد هزار تومن شد من همش چهار ده سالم بود اخه 😔😔😔نباید گولم میزد 

بعد واسه دوس پسر خواهرم که رفته بودن برای خودشون شام کرفته بودن سال نود سیصد پنجاه تومن هزینه رستوران من عنتر دادم کادو تولدم بود مادرم تو عین نداری بهم داده بود هنوز گریم میکیره پسره تیغ زن خرج رستورانشو انداخت کردن یه بچه من حالا هیچی خواهر چلمنگم وقتی پسره گفت پول همراه نداره خواهرم گفت فلانی داره کادو تولدش پیششه زمانیکه وضع نالیمون افتضاح بود مادرم بزور خرجمون درمیاورد برای خواهر خراب یه پسره کتونی خریدم مجبورم کرد اونم برند خیلی گرون اون موقع 😔😔سال ۹۱ کلا شرمنده مادرممم خیلی بی زبون و ساکت بود من تموم پولاشو خرج تیپم و دیگران میکردم پسرا هم میتیغی‌دنم میرفتن با رفیق فاباشون پولای منو خرج میکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی برای خودم بگم یه کرم نیمدونم چی چی بود اورال سال ۹۰خریدم دویست تومن یه ادکلن خریدم پونصد یه اپیلیدی براون خریدم درست یادم نیست فقط یادمه خرج لوازم ارایش یکسالم نزدیک بیست ملیون بود  خیلی کلاه گیس میخریدم لباسام ده تومن یعنی هر هفته چهار ست لباس میخریدم ارایشگاه میرفتم خیلی این روند تا سال ۹۹ادامه داشت هرچی پول داشت خانوادم خرج من میشد تا سال نود و نه که متوجه شدم خیلی اشغالم خیلی  و دیگه از این گه خوریای اظافه نمیکنم دارم ها ولی وجدانم اجازه نیمده دیگه به خوام بابت چیزای مادی خرج کنم بیشتر درآمدم الان صرف هزینه سگ و گربه های بی پناه میشه و حیوانات