2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون این طوریه👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 105 پست
اینکه خوبه یکی من داغون با همه حرف داره و میزنه فقط با من  از صبح تا شب حرف نمیزنه

دقیقا بیرون روابط عمومیه بالایی داره ها ولی خونه فقط با بچه حرف میزنه با من در این حد که یه سوالی بپرسم اونم جواب کوتاه بده

گلایه نکن بیا اینم جوک تازه: یه روزی غضنفر مرغداری میخره روز اول همه ی مرغ هارو تهدید میکنه که اگه ...

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بیرون روابط عمومیه بالایی داره ها ولی خونه فقط با بچه حرف میزنه با من در این حد که یه سوالی بپ ...

ماکه هم بچه نداریم اخر هفته ها بچه خودش میاره که تمام وقت با اون حرف بزن تفریح کنن دونفری منم پشم

اخ اخ شوهر منم اوایل اینطوری بود الان بهتر شده😥

همسر منم خیییلی بهتر شده اون قضیه دعوا  در خونمون هم که تعریف کردم مال اوایل ازدواج بود

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
می گه با هم رفتن ماهی بگیرن ماهی ایشان را قورت داد    

🤣🤣🤣🤣

این دیگه چی بود؟ ؟!؟ داستان حضرت یوسف و یونس و خضر و همه را با هم در یه جمله تعریف کرد همسرت؟!؟!؟،😂😂😂

ماکه هم بچه نداریم اخر هفته ها بچه خودش میاره که تمام وقت با اون حرف بزن تفریح کنن دونفری منم ...

بالاخره یه سوژه ای پیدا کن واسه حرف زدن خودتون . این جوری که نمیشه

🤣🤣🤣🤣 این دیگه چی بود؟ ؟!؟ داستان حضرت یوسف و یونس و خضر و همه را با هم در یه جمله تعریف کرد همس ...

دقیقا  

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
داره تعریف می کنه..می گه حضرت یوسف داشته می رفته حضرت موسی رومی بینه    

جل الخالق😳😳😳

بهش گفتم داستان واقعیشو می خوام می دونی چی می گه

چی؟؟ همین که گفت یا بازم زبون ریخت بیشتر از این؟؟

بالاخره یه سوژه ای پیدا کن واسه حرف زدن خودتون . این جوری که نمیشه

اوایل فقط حرف میزدم اینم بی توجه تو گوشیش بود یا به تی وی منم خسته شدم  وقتی از اداره میاد منم خودم سر گرم شیرینی پزی و  کارام میکنم تا وقت بگذره و بخوابیم 

حضرت یوسف بر پدر خوابی تعریف کرد بر این کیفیت که دوازده ستاره بر من سجده کردند

....

یا خدا تا صبح باید داستان بشنوم   

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اوایل فقط حرف میزدم اینم بی توجه تو گوشیش بود یا به تی وی منم خسته شدم  وقتی از اداره میاد منم ...

یه موقع که حالش خوبه ، حواسش جایی نیست ، ازش قول بگیر که روزی یا شبی یه ساعت گوشی و تلویزیون رو بذاره کنار. غر نزنیا، فقط بگو وقتی بات صحبت کنم خیلی روحیم بهتر میشه ، انگیزم بیشتر میشه به کار و بارا برسم و...