الهي گم بشي پيدات نكنن بحق دل خون زليخا که حرف نمیزنی😂
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
حالا برعکس شوهر من باهمه میحرفه مخصوصا فامیلا خودش و دوست اشنا.ولی تو خودم و خانوادم که میاد همش تو گوشیشه😔اینجوریم نبود ی باره اینجور شد.اولا خوب بود بامن.ن ناراحتی چیزی پیش اومده ن هیچی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا برعکس شوهر من باهمه میحرفه مخصوصا فامیلا خودش و دوست اشنا.ولی تو خودم و خانوادم که میاد همش تو ...
امان از این گوشی ها . همسر منم خیلی تو گوشیه .
اما یه شما هم توصیه ای که به حدیث جان کردمو می کنم👆👆
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ رَأَيْتُهُمْ لِي سَاجِدِينَ* (به خاطر بیاور) هنگامی را که یوسف به پدرش گفت: «پدرم! من در خواب دیدم که یازده ستاره، و خورشید و ماه در برابرم سجده میکنند!»
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
تی وی داریم ولی روشن نمیکنیم وگرنه ماهواره هم داریم با همه جهت ها ولی حس نداریم فیبم ببینیم اگرم روش ...
چه خوب، بچه های من خیلی تلویزیون می بینن ، هر چی میخام کمش کنم نمیشه ، خیلی هنر کردم چند ماهیه ده و نیم شب دیگه خاموش می کنیم
بچه ها به همسرم گفتم داستان حضرت یوسفو برام میگی؟ بنده خدا شروع کرد از اول : حضرت یوسف یه بار خواب می بینه که خورشید و ماه و ستارگان بهش سجده کردند ، بععععد....😄😄
نگفتم خییلی تغییر کرده😍😍
دیگه خودم گفتم بسه و جوکه را براش خوندم