2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون این طوریه👇👇

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 105 پست

حالا برعکس شوهر من باهمه میحرفه مخصوصا فامیلا خودش و دوست اشنا.ولی تو خودم و خانوادم که میاد همش تو گوشیشه😔اینجوریم نبود ی باره اینجور شد.اولا خوب بود بامن.ن ناراحتی چیزی پیش اومده ن هیچی

خدایا......حداقل تو دوستم داشته باش....همین😢
خوش بحالت یعنی تی وی نداری داری زندگی می کنی..زندگی یعنی همین..چندبار خواستم جمع کنم بره نشده

تی وی داریم ولی روشن نمیکنیم وگرنه ماهواره هم داریم با همه جهت ها ولی حس نداریم فیبم ببینیم اگرم روشن باشه برنامه کودکه اونم در روز زه ساعت یا کمتر

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تی وی داریم ولی روشن نمیکنیم وگرنه ماهواره هم داریم با همه جهت ها ولی حس نداریم فیبم ببینیم اگرم روش ...

خوبه دیگه 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
حالا برعکس شوهر من باهمه میحرفه مخصوصا فامیلا خودش و دوست اشنا.ولی تو خودم و خانوادم که میاد همش تو ...

امان از این گوشی ها . همسر منم خیلی تو گوشیه .

اما یه شما هم توصیه ای که به حدیث جان کردمو می کنم👆👆

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ رَأَيْتُهُمْ لِي سَاجِدِينَ*   (به خاطر بیاور) هنگامی را که یوسف به پدرش گفت: «پدرم! من در خواب دیدم که یازده ستاره، و خورشید و ماه در برابرم سجده می‌کنند!»

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
حداقل یه حرف درست پیش می کشیدی که برای اون هم جذابیت داشته باشه.. گفتی داستان تعریف کن؟  خب منم ...

عع پارمیدا جون

تاپیکت ک عکسای کنیا گذاشتیو چک میکنی لطفا

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
تی وی داریم ولی روشن نمیکنیم وگرنه ماهواره هم داریم با همه جهت ها ولی حس نداریم فیبم ببینیم اگرم روش ...

چه خوب، بچه های من خیلی تلویزیون می بینن ، هر چی میخام‌ کمش کنم نمیشه ، خیلی هنر کردم چند ماهیه ده و نیم شب دیگه خام‌وش می کنیم

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه ها به همسرم گفتم داستان حضرت یوسفو برام میگی؟ بنده خدا شروع کرد از اول : حضرت یوسف یه بار خواب می بینه که خورشید و ماه و ستارگان بهش سجده کردند ، بععععد....😄😄

نگفتم خییلی تغییر کرده😍😍

دیگه خودم گفتم بسه و جوکه را براش خوندم

إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالش ...

ههههه

دیگه از اول اولش گفته 😆😆😆

استارتر خدا خیرت بده خییییلی خندیدم😂😂😂

ان شا الله همتون همیشه بخندید و شاد باشید

إِذْ قَالَ يُوسُفُ لِأَبِيهِ يَا أَبَتِ إِنِّي رَأَيْتُ أَحَدَ عَشَرَ كَوْكَبًا وَالش ...

رو دست شوهر منو اورد