2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 107 پست
قوم آذری اگه وجود داشت بزار من باعث افت اش باشم😂آخه در حدی نیستی ک بخوای با ما باشی😂😂😂موفق باشی

خداشکر که با بی ادب هایی مثل تو در یک قوم نیستم خداشکر میکنم واقعا ! @niniyar‍ ایشون داره حرف های قومیتی میزنه که خلاف سایت هست ! و توهین لطف کنید پیگیری کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز متاسفانه زبان عثمانی از ترکیه کاملا از یاد رفته و منم می‌دونم ترکی آذری از روسی الهام گرفته مثل ...

چرا اصرار رواین دارید که زبون اذری جدای ترکی هست ؟ عزیزم گویش ازبک ، اذری ، گرجی ، قزاق ایناهمه زیر شاخه های ترکی هستن 

ریپ نزن اون میخواد ترکارو بد جلوه بده ولش کن مگه نمیبینی فقط ماجرارو کش میده

او کیم اولاکی

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

خداشکر که با بی ادب هایی مثل تو در یک قوم نیستم خداشکر میکنم واقعا ! @niniyar‍ ایشون داره حرف های قو ...

@niniyar‍ ایشون به اقوام ترک توهین کردن و منم جوابشون رو دادم لطفا پیگیری کنید 

ایشون به ترک ها توهین و آذربایجان رو جنگل خطاب کردن و من نمیتونم سکوت کنم در برابر اینا. لطفا پیگیر باشید

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

@niniyar‍ ایشون به اقوام ترک توهین کردن و منم جوابشون رو دادم لطفا پیگیری کنید ایشون به ترک ها توهین ...

من کجا توهین کردم ؟ نشون بده ! واقعا دروغ گویی جزوش بود ؟ خیلی ممنون من حتما از پیام هات اسکرین میگیرم و توی اینستا میزارم که مردم متوجه بشن که امثال شما چجوری صحبت میکنید