2777
2789
مجرد و متاهل نداره کاری که به آدم هدف بده و بتونه زندگی رو مدیریت کنه

اوپرا من از کارم استعفا دادم

میشه کمکم کنی از طرفی خیلی تحت فشار روحی بودم از طرف دیگ الان رفتار خانوادم باهام بد شده

کجا کار پیدا کنم؟ 

با کسی که برات مهمه مهربون باش! 

هر کاری که استعدادش رو داشته باشن و مورد علاقشون باشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوپرا من از کارم استعفا دادممیشه کمکم کنی از طرفی خیلی تحت فشار روحی بودم از طرف دیگ الان رفتار خانو ...

سلام

اصولاً قبل پیدا کردن کار جدید نباید استعفا بدی

الان بیمه بیکاری داری؟

برو جاب ویژن رزومه درست کن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کاری که دوست داره 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
الان همه میگن معلمی😁

اتفاقا معلمی از مشاغلی هست که به درد عده ی کمی میخوره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یه رزومه خوب بساز دوباره بفرست برای شرکت ها اول از هر شغلی شروع کن بعد کم کم توی شغل پیشرفت کن

بیمه قبل 2 سال بهم تعلق نمیگیره نه؟ 

الان چندتایی فرستادم

کاش محیط کارو ترجیح میدادم

الان خونه برام جهنم شده😭

با کسی که برات مهمه مهربون باش! 

بیمه قبل 2 سال بهم تعلق نمیگیره نه؟ الان چندتایی فرستادمکاش محیط کارو ترجیح میدادمالان خونه برام جهن ...

نه دیگه 

پشتکار داشته باش آنقدر بفرست تا استخدام بشی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی