2777
2789

قصد هیچگونه جانبداری یا توهین هیچی ندارم لطفا کسی بهش برنخوره 

من ۲۱ سالمه بعد با این که از محیط کار خیلی میترسم همیشه تو فکرم بود که درسم تموم شه برم فروشندگی جایی اینطوری 

چون داداشم هم از خیلی جونیش مثلا ۱۷ سالگی اینا میذفت 

و امروز اتفاقی بحثش با مامانم پیش اومد میگفتم اره داداش انقدر سر کاراش چالش و اعصابخوردی با صابکار داشته خیلی میترسم 

میگفت مامانم که من ک نمیزارم بری فروشنگی بکنی 

اون پسرهه

همچین کاری برازنده تو نیست نهایت منشی جایی اینجوری 

فروشندگی که اصلا صابکارا فلانن و بسارن اینا الکی خپدتم در حد فروشندگی نبیین ( تاکید میکنم که بچه پولدارم نیستمااا 😂 ) 

من همیشه یه مار معمولی میدیدمش چون داداشمو جلو روم‌دیده بودم 

خواستم نظر شما رو بدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیمه خیر در شأن خانوم نیست 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بنظر من هم مناسب نیست چون یکی از دوستام فروشنده هست میگه بهمون میگن که باید آرایش داشته باشین لباس ست و شیک بپوشین و خیلی ایراد دیگ.   

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

از نظر شما چی

ب عقیده ی من فروشندگی بهتر از منشیه 

البته که فکر میکنم شغل های بهتری نسبت به این دو هست

مثل کار در دفاتر فنی، دفترهای ایرانسل و همراه اول 

شرکت های خصوصی که نیروی فروش نیاز دارن و...

از نظر شما چی

از نظر من کار خوبیه. چون راه و چاهم یاد میگیری میتونی خودت بعدا کارتو راه بندازی.

این ملکه هایی که میگن در شان خانم نیست، اغلب واسه پول یه پفک التماس میکنن که بگیرن